Ekrem İmamoğlu'na Şişli'de protesto

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de protesto edildi.

GİRİŞ 31.01.2020 13:13 GÜNCELLEME 31.01.2020 17:11
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediyesi'ni ziyaret etti. İmamoğlu'nun toplantısı sürerken Şişli Belediyesi'nden haksız yere işten çıkarıldığı öne süren bir grup, belediye binası önünde toplandı. Gruptakiler İmamoğlu ile görüşmek istedi.

"Hak, hukuk, adalet" sloganları atan grup, bina önünde İmamoğlu'nun çıkışını bekledi. İmamoğlu, grupla görüşmek istemedi. Bunun üzerine Ekrem İmamoğlu binadan ayrılırken protesto edildi. Tepki gösteren grup İmamoğlu'nu yuhaladı.

 

 

YORUMLAR 98
  • Keskinli 4 yıl önce Şikayet Et
    tatil yap, kayak kay deyin, Binali Yıldırım'la çıktığı TV tatışma programından önce soruları gazeteci İsmail'den aldığı görüntülere ortaya konduğu halde PİŞKİN PİŞKİN SIRITARAK İNKAR EDEN VİP EKREM ADALET, HUKUKTAN NE ANLIYOR Kİ; kendinizi yoruyorsunuz?!
    Cevapla
  • kareas 4 yıl önce Şikayet Et
    bu YUNAN dan ne isyiyolarki
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    gak guk ATALET ,daha durun bunlar iyi günleriniz.sel oldu Nevşehir'de tatilde,deprem oldu küskün kuma,Kars'ın kazı ,Erzurum'un ayazı...
    Cevapla
  • bülbül 4 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyin ileride AKP nin yaptigi hizmetleri ve istanbula yaptiklarini yavas yavas sahiblenmeye,biz yaptik demeye baslarlar.Bu CHPKK lilardan hersey beklenir. Oy icin türkiyeyi bölmek isteneyen teröristlerle isbirligi icindeler,bunlardan ne beklenir! Sabah yalan,iftira. Aksam yalan,iftira. Bunlarin herdeliginden kendilerine göre zeka fiskiriyor. Türkiye cumhuriyeti kurulusundan su son 18 senesine kadar türkiyeyi ne güzel gelistirmisler bu zekalilar.Zaten insanlarin cogu nankördür.
    Cevapla
  • Hım 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet bunun tatlie gitmesine alışacakmış lafa bak. Ulan bazıları anasını babasını çekemiyor sen kimsin de millet seni çekecek. Sevgi pıtırcıgı kanal İstanbul takozu. Koyduğun takozların vatanıma verdiği bir günlük zararı değil sen seni besleyenler dahi ödeyemez. Herkes haddini bilecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak