Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun tatile gitmesine sahip çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ'a gitmesini doğru bulduğunu ifade eden CHP Lideri, Erzurum tatiline ilişkin "Bu tür konularda duyarlı olmak gerekiyor" dedi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun tatile gitmesine sahip çıktı
Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun tatile gitmesine sahip çıktı
GİRİŞ 07.02.2020 13:19 GÜNCELLEME 07.02.2020 13:19
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek depremzedelerle bir araya geldi.

 

 

Bölgedeki temaslarının ardından Erzurum'a kayak tatiline giden İmamoğlu, eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Kafa Radyo'da Candaş Tolga Işık ve Güçlü Mete'nin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun tatili konusunda da fikirlerini açıkladı.

 

 

TATİL DEMEK DOĞRU DEĞİLMİŞ

CHP Lideri, "Elazığ'a gitmesi doğruydu. Tatil demek ne kadar doğru bilmiyorum ama çocukları orada. Bu tür konularda duyarlı olmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 186
  • Yunus Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Yuh bee.Asıl siz milleti ti ye alıyırsunuz.Bir kerede çıkıp söyleyin adam gibi hataları.AKP bu yüzden seviyorum.Kesiyo biletini hemen kim olursa olsun.Kadın kılıklılar.
    Cevapla
  • Subhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatını daha güzel yapmaya çalışıyor ! Hani tüm chp’liler herşey çok güzel olacak demişlerdi’ya işte bu galiba mesai içerisinde çok güzel peşinde söylediğinin tersini yapmıyor ve bunun için seçtiler! Koca istanbulun tüm sorunlarını nasıl kaldırsın arada bir dolaşmaya gidiyor, halkın sorunları tın !!!!!
    Cevapla
  • Cok guzel oldu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar halka tepeden baktiklari ve koyun suruleri olarak gordukleri icin eski huylarindan vazgecemiyorlar. Kurt tuyunu atar huyunu birakmaz. Bunlarin bir eline kadeh diger eline ... Hersey guzel oluyor. Tatil yapiyor adam ama calisiyorda yahu.. tasitlara yuzde 35 zamida unutmuyor haksizlik etmeyelim.
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    sn kılıcdaroğlu , koruma ya kalkma , sn cumhurbaşkanı da kendi partisindeki adamlarını korudu ben nıye korumayayım demek istiyorsan o zaman size şunu diyeyim , bugün istanbul Ankara gibi şehirler neden chp ye geçti biliyormusun işte bu nedenle , şimdi siz imamoğlunu aynı şekilde korumaya kalkıyorsanız iki sebebi var , imamoğluna geçmiş olsun onu tarihe gömüyorsunuz hatta gelecek seçimlerde de kazanmış olduğunuz yerleri kaybetmeyi göze alarak , İmamoğlu ile aranızda oluşacak siyasi erk kavgasını görüyoruz , Sizde gördünüz , bu nedenle nasıl devre dışı bırakırım hesaplarındasınız , koruyarak değilmi
    Cevapla
  • Turkoglu46 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasrettin hoca misali tavşanın suyunun suyu demiş hoca bunlarda (( yalanin yalanını tasvip ediyerlar ))) bunlar birde Türkiye'yi yonetseler düşünsenize hallerini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?