Bakanlık duyurdu: Soruşturma başlatıldı

Aydın Koçarlı ilçesi kaymakamı Fırat Çelik ile ilgili FETÖ/PDY terör örgütüne iltisak, irtibat anlamına gelebilecek nitelikteki iddialar üzerine soruşturma başlatıldı.

Bakanlık duyurdu: Soruşturma başlatıldı
Bakanlık duyurdu: Soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 07.02.2020 15:52 GÜNCELLEME 07.02.2020 16:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 İçişleri Bakanlığı: "Aydın Koçarlı ilçesi kaymakamı Fırat Çelik ile ilgili FETÖ/PDY terör örgütüne iltisak, irtibat anlamına gelebilecek nitelikteki iddialar üzerine; Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiş ve inceleme ve soruşturmaları sonucunda, bahse konu iddialar kapsamında maddi gerçekliğin ortaya çıkarılması için mülkiye müfettişlerince düzenlenen rapor yetkili Cumhuriyet Başsavcılığına tevdi edilmiş, yargı mercilerince gerekli soruşturmanın başlatılması sağlanmıştır. Eş zamanlı olarak adı geçen kaymakam ile ilgili Bakanlığımızca 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 35’inci madde kapsamında yapılması gereken tüm işlemler gecikmeksizin başlatılmıştır."

 

 

YORUMLAR 2
  • Mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın fetöcü olduğunu biliyorsun fakat bu kişiler ne bank Asya'ya para yatırmış nede baylock kullanmış bunlar fikren fetöcü. Adamın yanında fetöye söverseniz tepki verir. Bunlar için bir çalışma yok. Asıl tehlike bunlar.
    Cevapla
  • Akıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke her kurum böyle yapsa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!