Pakistan Başbakanı İmran Han'dan çok önemli 'Türkiye' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İmran Han Pakistan'da önemli açıklamalarda bulundu.

Pakistan Başbakanı İmran Han'dan çok önemli 'Türkiye' açıklaması
Pakistan Başbakanı İmran Han'dan çok önemli 'Türkiye' açıklaması
GİRİŞ 14.02.2020 16:30 GÜNCELLEME 14.02.2020 17:03
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İmran Han Pakistan'da önemli açıklamalarda bulundu. İmran Han, her alanda büyümek için Türkiye'yi örnek aldıklarını ve Türkiye'nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi. 

Pakistan Başbakanı Han: 

Şu anda Suriye'de size (Türkiye'ye) saldırılar yapılmaktadır, bu konuda Pakistan her zaman yanınızda olacaktır. 8 milyon Keşmirli açık hava hapishanesinde yaşıyor. Keşmir hakkında söyledikleri için sayın Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Pakistan halkı Türkiye ile ilişkileri için çok mutlu. Pakistan, Türkiye'nin turizm hamlesini örnek almak istiyor. Türkiye, inşaat konusunda uzman bu konuda da tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Çünkü biz de gecekonduları Pakistan'dan kaldırmak istiyoruz. Siz iktidara geldiğiniz zaman Türkiye'nin nasıl borç altında olduğunu biliyoruz ve nasıl bu noktaya geldiğinizden faydalanmak istiyoruz. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

2023 yılına kadar Pakistan ile ticari hacmimizi 5 milyar dolara çıkaracağız. 13 anlaşmanın imzalanmış olması önemli. Pakistan ve Afganistan ilişkilerinin geliştirilmesi için elinden geleni yapacaktır. Türkiye, Keşmir halkının yanındadır. Pakistan'ın bölgedeki büyük fedakarlıklarını dile getirmeliyim. Genç kuşaklar için yatırım olacak. Yatırım olacak ki istihdam olacak. İnanıyorum ki Pakistan sıçramayı gerçekleştirecek. 

 

 

YORUMLAR 29
  • PAKTURK 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın moderatör veya okuyucu kardeşlerim,yukarıdaki iki bayrak arasındaki resimdeki zat kimdir aceba? Teşekkürler,slm
    Cevapla
  • Nukeheyt 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun artık nükler güç sayılırız bence.
    Cevapla
  • Bende Isterem Nuke 4 yıl önce Şikayet Et
    Dost diye nice nicesine sarıldık,bizim sadık dostumuz Pakiler/Azeriler imiş.Gardaşlarim her zaman yaninizdayiz,yeterki bizi iyi görün.SLM.With Love to Pakistan from Türkiye,Slm
    Cevapla
  • Saracen 4 yıl önce Şikayet Et
    İcimizdeki Laik CHP ve yuzunu Batiya donmus olanlar zaten bizden değiller, Eger iyi araştırırsanız bunlarin kokleri ya Bizans artıkları, Slavlar, Malum Kripto Yahudiler, Polonezyalilar, Macarlar kısacası Balkanlardan gelen soydas ve vatandaslarimiz Anadolu insanından daha hafif meşrepler. Doğudan gelen Ala evliler!! olanlar, Sii/Sia Rafizi kokenliler. Biz Musluman ve Turkler, Kürtler ve Araplar bu ülkeyi ayakta tutanlariz. Tabiiki hakikaten inanan Diger Musluman kardeslerimizle bu ulkeyi tekrar bu Bizans artıklarına birakmayalim, İnşaAllah Amin
    Cevapla
  • asdasd 4 yıl önce Şikayet Et
    al ver yapalım. onlar bize atom bombasını öğretsinler biz de onlara istediklrini ögretelim :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı