AK Parti'den 'gençlik' hamlesi

AK Partili belediyeler tarafından gençlere hizmet sunmak için oluşturulan Gençlik Merkezlerine standart getiriliyor.

AK Parti'den 'gençlik' hamlesi
AK Parti'den 'gençlik' hamlesi
GİRİŞ 17.02.2020 06:17 GÜNCELLEME 17.02.2020 07:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 AK Parti Genel Merkezi, gençlerin ihtiyaçlarına çözüm sunmak adına yerel yönetimler aracılığıyla bir dizi faaliyet gerçekleştirecek. Bunlardan bir tanesi de AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan “Belediyelerde Gençlik Modellemesi.” Gençlere daha iyi hizmet vermek için yapılacak olan Gençlik Modellemesi kapsamında çalışmalar kurumsallaştırılarak sistematik hâle getirilecek. Bu sayede İstanbul’daki bir belediyenin Gençlik Merkezinin kalitesi, taşradaki bir belediyenin Gençlik Merkezinde de sağlanacak.

“Belediyelerde Gençlik Modellemesi” ile Gençlik Merkezlerinde gençlerin sorun ve ihtiyaçlarına çözüm sunmak adına farklı faaliyetler de hayata geçirilecek. Üzerinde çalışılan faaliyetlerle çağı yakalayan, Türk kültür ve medeniyetin değerlerini benimseyen, akademik gelişimini ilerletmiş, milli ve manevi değerlerle donatılmış sağlıklı genç nesiller yetiştirilmesi hedefleniyor. Bunları yaparken gençlere doğrudan ulaşmak adına belediyelerin gençlik hizmetlerinin ve faaliyetlerin daha etkin kullanılması sağlanacak.

Türkiye

 

 

YORUMLAR 2
  • kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    gençlere para vererek hem işsizlikle mücadele hem kamu bilgisi eğitimi hem kul hakkı eğitimi verilmeli. toplumdaki yozlaşmanın önüne geçmek için acil eylem planları uygulanmalı. uzman kişilerden istifade edilmeli. millet olabilme şuurunun verilmesi bilhassa çok önemlidir.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Okuyan tüm öğrencilere ülke genelinde tüm toplu taşıma araçlarında geçerli günlük 4 biniş ücretsiz kontörlü kart verilmelidir.. gençliğe hizmet böyle olur..kimseyede malzeme yada koz verilmemiş olur.. gençler bayram eder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması