Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklama: Adını anmak bile bize haram!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni darbe söylentileriyle ilgili, "Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Bunlar tamamen kumpanya" dedi. 15 Temmuz'a kalkışanların bedelini ödediğini kaydeden Cumhurbaşkanı, "Bundan sonra böyle bir şeyde katbekat cezasını öderler. Adını bile anmak bize haramdır" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 19.02.2020 13:21 GÜNCELLEME 19.02.2020 14:33
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, yeni darbe söylentileriyle ilgili soruya, "Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Bunlar tamamen kumpanya" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"ADINI ANMAK BİLE BİZE HARAMDIR"

"Böyle bir şeye siz inanıyor musunuz? Bunlar tamamen kumpanya. Ve bu kampanyada maalesef sizin gibi saygın olan gazeteci arkadaşlarımızın bu oyuna gelmelerini anlamakta zorlanıyorum. Bütün kampanyaların hepsi vatana ihanettir. 

Bunlar hain. Öyle bir hava hissediyor musunuz? Herkes huzur içinde. Her şey yerinde. Herhalde bunlar pek gezip tozamıyor. Darbenin nal sesleri geliyor bunlara. Bizim böyle bir derdimiz yok. Bu ülke 15 Temmuz'u yaşadı ve yaşatanlara gereken cevabı milletim verdi. Bundan sonra böyle bir şeyde katbekat cezasını öderler. Adını bile anmak bize haramdır."

OSMAN KAVALA'NIN YENİDEN GÖZALTINA ALINMASI

"Yargı güvenilirliğini yitirdi sözlerine katılmıyorum. İşine gelen kararlarda yargı iyi karar verdi derken, işlerine gelmeyen karar için niye yargıya eleştirme yoluna gidiyorlar? Yargı bir kısmını tahliye etti ama Kavala ile ilgili de bu kararı verdi. Saygı duymaları lazım."

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatanımıza Milletimize Darbe yapmak isteyenlere duyurulur.Leşleriniz köpeklere atılır bilesiniz.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Darbe genelde vatana millete değil, hükümetlere yapıldı. Güçlü ve düzgün yönetim dönemlerinde değil, kaos ortamlarında teşebbüs edildi. Genelde de gelişmemiş üçüncü dünya ülkelerinde görülür. Leşleri köpeklere atmak falan ne kadar bir birinizi öldürmeye meraklısınız halinize çok üzüldüm. Sakin hepsi insan evladı, düzgün yetiştirin kindar nesil yetiştirmeyin.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım idam gelsin. Tüm teröristlere, vatan hainlerine.....
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin tek eksiği idamdır. Bu eninde sonunda gelecek. Gelmezse devlet olamayız
    Cevapla
  • Mustafa Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Derhal idam karari cikarlsin ki darve bile diyemesinler!
    Cevapla
  • nokta 4 yıl önce Şikayet Et
    Hainin cezası idamdır nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!