Fahrettin Altun'dan CİMER açıklaması

İletişim Başkanı Altun, Vatandaşların öneri ve şikayetlerini yazabildiği CİMER'le ilgili açıklama yaptı. Altun, "CİMER, millet ve devlet arasında iletişim köprüsü olmaya devam ediyor" dedi.

Fahrettin Altun'dan CİMER açıklaması
Fahrettin Altun'dan CİMER açıklaması
GİRİŞ 19.02.2020 17:51 GÜNCELLEME 19.02.2020 17:51
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CİMER'in millet ile devlet arasında iletişim köprüsü olmaya devam ettiğini vurguladı. 

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CİMER'in yüzde 91'lik cevaplama oranına ulaştığını kaydetti. Altun'un açıklaması şöyle:

"Uluslararası alanda aldığı ödüllerle, başarısını dünya çapında da kabul ettiren CİMER, 2019'da %91'lik cevaplama oranı ve Barış Pınarı Harekatı ve yerli otomobil gibi konularda vatandaşlarımızın destekleriyle millet ve devlet arasındaki iletişim köprüsü olmaya devam ediyor.

YORUMLAR 13
  • Gerçek Boyut 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşların Resmi Kurumlara yazmış olduğu ÖNERİ , İSTEK ve ŞİKAYETLER Kurumlarda görev yapan Araştırmacı, Mühendis, Uzman Personel tarafınca inceleme , değerlendirme yapılmaksızın hatta bu kişilere hiç uğramaksızın basit bir savuşturma metodu ile , mevcut mevzuat hükümlerini kopyala yapıştır yaparak cevaplamak sureti ile ehil olmayan tek bir kişi tarafınca cevaplar verilmektedir. Tüm Kurumlarca CİMER Cevablarını değerlendirmek , cevap vermek ve mevzuatı geliştirmek üzere Araştırmacı, Mühendis, Uzmanlardan oluşan Kurum bazında CİMER KOMİSYONU kurulması acilen önem arzetmektedir.
    Cevapla
  • sivri zeka 4 yıl önce Şikayet Et
    cimer aracı senden alır kuruma kurumdan alır sana iletir zaten bunu kuruma direk yazdıgındada kurum bunu yapıyor sadece zaman kaybı cimer üzerinden sorulan sorularada kurumlar iyce alısmıs kopyala yapıstır yaparak cevap veriyor
    Cevapla
  • işe yaradı. 4 yıl önce Şikayet Et
    otoban geçişi olmadan hgs den ücret alınmış. cimer vasıtasıyla iade edildi.
    Cevapla
  • sivri zeka 4 yıl önce Şikayet Et
    sadece zaman kaybı cimer
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Teoride güzel ama pratikte, iftira at, delil gösterme, insanları ve kurumları zan altında bırak, sonrada hesap verme, böyle bir uygulama olmaz. Şikayet eden kişi şikayet konusunu belgelendirmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!