Yalova'da skandal giderek büyüyor!

CHP'li Yalova Belediyesinde zimmetine 20 milyon lira geçirerek ortadan kaybolan muhasebecisi Reşat Elgin'in gözaltına alınmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 3 şüphelinin daha gözaltına alındığı açıklandı.

Yalova'da skandal giderek büyüyor!
Yalova'da skandal giderek büyüyor!
GİRİŞ 26.02.2020 07:45 GÜNCELLEME 26.02.2020 07:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yalova İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığınca, Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde çalışan R.E'nin zimmetine para geçirdiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin T.T., H.Ç. ve E.G.'yi de gözaltına aldığı kaydedildi.

Gözaltına alınanların sorgulanmasına emniyet müdürlüğünde başlandığı öğrenildi.

Soruşturma

Yalova Belediyesi yetkililerince 6 Şubat'ta, Mali Hizmetler Müdürlüğünde çalışan Reşat E'nin muhasebe kayıtlarında yaptığı usulsüz işlemlerin tespitinin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne başvurulmuş, ardından da savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

Bu sırada kayıplara karışan Reşat E, Denizli'de gözaltına alınarak Yalova'ya getirilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı Halit G, Mali Hizmetler Müdürü Şenay Reyhan K. ve çalışanlardan S.Ö. ile müteahhit Bekir B. de yakalanmıştı.

Bu kişilerden Belediye Başkan Yardımcısı Halit G, Reşat E, Şenay Reyhan K. ve Bekir B. tutuklanmış, S.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Soruşturmayla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Halit G'nin sekreteri B.T., şoförü B.E. ve soruşturma dosyasında adı geçen bir şirketin muhasebe personeli O.G. gözaltına alınmış, sekreter B.T. ile O.G. tutuklanmış, B.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR 20
  • Selo 4 yıl önce Şikayet Et
    Hak hukuk adalet diye istanbula yürüyen kımıldan ses yok
    Cevapla
  • fırat23 4 yıl önce Şikayet Et
    ya onlar laplaik aydınlanmacı ultra kemalist gürujh. çalıyorlarsa aydınlanma içindir hemen hırsız damgası vurmayın. bir heykel yapar saygı ile eğilirler hepsi geçer.
    Cevapla
  • newce 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede, yalovaya gelmeden, ankarada chp, hdp önünde bekleyenlere gelmeden, hdp yi yasalar önünde bitirilirdi, ama nerede
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    hele bu nedir. aç kalmış kurtlar misali 40 yıldır görmedikleri bir pasta üzerine bu kadar az saldıracaklarını sanmam. daha neler çıkacak neler. dersimli kemal dememişmiydi" belediyelerin kaymağını yemek için acele etmeyin, en az bir yıl bekleyin" deyi. daha ne hırsızlıklar çıkacak. chp demek hırsızlık, vurgun, yalan, talan demek. çünkü önceki chplilerin öğretileri böyle.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    chp başa gelirse vay halimize vay ülkeyi yer bitirir Allah fırsat vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil