İYİ Partili vekilden şaşırtan görüntü

İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cemaatin önüne geçip fotoğraf çektirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

GİRİŞ 02.03.2020 20:08 GÜNCELLEME 02.03.2020 20:18
Bu Habere 263 Yorum Yapılmış

İdlib’deki saldırıda şehit olan 36 Mehmetçik’ten Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin dün memleketi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, cenaze namazı kılanların önüne geçerek tek başına ilk önce namaz kılıyormuş gibi poz verdi ve ardından da ellerini açıp cemaatle birlikte dua etti.

 

 

Milletvekili Cesur’un bu hareketi şaşkınlıkla karşılanırken, bu anları da kendi danışmanı cep telefonu ile görüntüledi. Milletvekili Cesur tarafından sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar bir taraftan tepki çekerken bir yandan da şaşkınlıkla karşılandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 263
  • sait 4 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz bunlar ,reziller.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Enteller. Yarın hocalığa da soyunur.
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bari namazı da o kıldırsaydı
    Cevapla
  • YAHYALI 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH MUHAFAZA bi düşünün hele,böyle bir eşiniz,böyle bir hayat arkadaşınız var...İnsan etrafındakileri ancak bu kadar utandırır,bu kadar rezil eder...Akrabasına mı acırsın,OY verenlere mi acırsın,........Zerre dini bilgisi olan,zerre ŞEHİDe saygısı olan bunu yapabilir mi...Yazık...ALLAH KOCASINA SABIR VERSİN...
    Cevapla
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kümeste horozlar ötmekten vazgeçerse,"tavuklar horozlanmaya başlarmış"...Demem O ki; Genel başkanın bayan olursa ve erkekleri de sindirirse,biz daha çoookkk bu manzaralarla karşılaşacağız...Haddini bilmekten vazgeçtikte bari cinsiyetimizin gereğini yapalım...Yakında İmamlığa da soyunur bunun gibiler...Bu eşitlik falan değil,,bu sadece densizlik...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı