CHP'li başkandan Erdoğan'a hakaret!

CHP’lilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de Gaziemir Belediye Başkanı Arda’nın hakaretleri ortaya çıktı.

CHP'li başkandan Erdoğan'a hakaret!
CHP'li başkandan Erdoğan'a hakaret!
GİRİŞ 12.03.2020 06:41 GÜNCELLEME 12.03.2020 06:41
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

CHP’de Cumhurbaşkanını hedef alan skandallara yenisi eklendi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözlerin yankısı sürerken İzmir Gaziemir’in CHP’li Belediye Başkanı Halil Arda’nın da hakarete varan paylaşımları ortaya çıktı. Gaziemir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Atmaca tarafından bu paylaşımlar meclis gündemine taşındı.



Uğur Atmaca, “Halil Arda’nın sosyal medya hesaplarından bizim elde ettiğimiz ekran görüntüleri vardı. Bununla ilgili CİMER’e başvuruda bulunduk. Savcılığa belgeleri teslim ettim. Dolasıyla bu adamın hem Cumhurbaşkanımıza hem milli manevi değerlerimize her türlü hakarette bulunan sosyal medya paylaşımları var. Biz de bu kişinin ceza alması konusunda sonuna kadar elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

Yenişafak

YORUMLAR 115
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    artık chp 'lilere #sıfır tolerans sağlansın ....
    Cevapla
  • Keskinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na BİR İNSAN müsveddesi BELEDİYE BAŞKANI BOZUNTUSU olmadık SALYALAR saçarak mayasını ortaya koyarken; bir taraftan nice çukuroğlu ÇUKURLAR DA DİKDATÖR diye algı yapmak istiyorsa, BU İŞTE BİR GAVUR UŞAKLIĞI YOK MU?!..
    Cevapla
  • İhanet çok büyük 4 yıl önce Şikayet Et
    ABDÜLHAMİD Han'a ermeniler suikast yaptı tevfik fikret ermenileri övdü bizden görünenler 31 martta bulgar gavuru eşkiyalarla birlik olup Türk olmayan paşalar yahudi ermeni rum kodamanlarıyla tahtan indirme emrini kendisine bildirdiler ittihad terakki bu millete çok büyük ihanet etti onların devamı da chp bu da o hain paşaların soyundan herhalde !..
    Cevapla
  • emmoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Günümüzün chp lileri ittihad ve terakkinin devamıdır.
    Cevapla
  • ASIL 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp kendilerine saygıları yokki Türkiye’nin başındaki isme saygıları olsun.! Bunlar kendilerinde olmadıkça böyle kudururlar. Ama şu anda Türkiye gerçek sahiplerinin elinde inşallah öylede kalacak.!
    Cevapla
  • ADNAN 4 yıl önce Şikayet Et
    90 yıldır muktedir idiler.feryadu figan etmeleri muktedirlik ellerinden gitti ondandır.artık yargıtay Cumhuriyet başsavcısı chp hakkında temelden kapatma dava dosyasını hazırlamalı.çok belgeler var kapatmak için,işin ilginc yanı hala neyi bekliyor başsavcılık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor