CHP'den Sağlık Bakanlığına teşekkür

Türkiye, koronavirüsle etkin mücadele ederken Sağlık Bakanlığının tedbirleri hızlı bir şekilde hayata sokması ve süreci şeffaf şekilde yönetmesi takdir topluyor. CHP'den de Sağlık Bakanlığının çalışmalarını desteklen bir açıklama geldi. CHP Sözcüsü Öztrak, "Tüm sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanlığına teşekkür ediyoruz" dedi.

GİRİŞ 12.03.2020 15:32 GÜNCELLEME 12.03.2020 16:09
Bu Habere 206 Yorum Yapılmış

Çin'den yayılan koronavirüs, dünya çapında salgına dönüştü. Dünya genelinde 100 binden fazla vaka, 4 bin 500'e yakın ölü var. 

Türkiye, koronavirüse karşı aldığı etkin önlemlerle takdir topluyor. Neredeyse bütün komşu ülkelerde vakalar ve ölümler yaşanırken, Türkiye'de sadece bir vaka var. 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün yaptığı basın toplantısında, Sağlık Bakanlığının verimli çalışmasına dikkati çekerek teşekkür etti. Öztrak şunları söyledi:

"Ülkemiz, koronavirüsün en son girdiği coğrafyalardan biri oldu. Burada Sağlık Bakanlığı çalışanlarımızın çok ciddi gayretleri olduğunu tespit ettik. Bu çerçevede tüm sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanlığına teşekkür ediyoruz."

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 206
  • Keskinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan diye bir arabesk türkü vardı ya aynen öyle.. Bizim işimiz muhalefet, hükümet DOĞRU DA YAPSA karşı çıkarız diyen, İBRETLİK düşüncelileri ÖLÜM KORKUSU SARDI.
    Cevapla
  • Malatya44 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay beee ilk defa birşeyi beğenebildiler.
    Cevapla
  • ŞaH MaT 4 yıl önce Şikayet Et
    Inanmıyorum çünkü bu teşekkürün altında birşeyler çıkacak NOKTA
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    yas 70 se dayandi bugune kadar chp nin tesekkurunu duymadim bir ilk olsun insaallah tayyip erdoganada birgun tesekkur edersiniz hayirlisi
    Cevapla
  • baba2125 4 yıl önce Şikayet Et
    bu iş hayre alemet deil şeytan secde edeciğim diyor. sorun soruşturun bunun altında ne var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
İzmir'de deprem!