Bakan Soylu'dan son dakika koronavirüs açıklamaları

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Soylu, sokağa çıkma yasağı ilan edileceği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Bunlar FETÖ'cülerin hesapları. Sosya medyada infial yaratmaya çalışıyorlar" dedi. Bakan Soylu ayrıca, 9 bin 800 kişinin karantinada olduğunu belirtti.

Bakan Soylu'dan son dakika koronavirüs açıklamaları
Bakan Soylu'dan son dakika koronavirüs açıklamaları
GİRİŞ 19.03.2020 19:08 GÜNCELLEME 19.03.2020 19:30
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüsle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

Sokağa çıkma yasağı ilan edileceği iddialarına tepki gösteren Soylu, "Bunlar, ABD, Almanya mahreçli FETÖ’cülerin hesapları. Sosyal medyada infial yaratmaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımız bunları paylaşmasın" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, karantinada altında tutulan kişi sayısıyla ilgili de, "9 bin 800 kişiye umre dahil karantina uygulamamız var. Kıbrıs’a transfer olacak şahıs Türkiye’de karantina altında" dedi. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 55
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    İtalya gibi olmayalım. Durum çok ciddi. Biz devletimizin yanındayız tabiki de kurallara uymak zorundayız. Ama uymayanların cezasını niye ben cekeyim. Gerekli gereksiz insanlar yine sokaklarda.
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    O sümüklü paranoyak kendini odaya kitlemiştir köpekleride boşa havlıyor Türkiyenin durumu avrupadanda amerikandanda çok iyi durumda.
    Cevapla
  • Kasım 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve Damat bu sürede ne kadar çok konuşursanız o kadar hızlı ülke düze çıkar
    Cevapla
  • Mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibilerin analarından emdikleri sütü burnundan getirin şu cezaları adam akıllı yapın ve uygulayın kimse suç işlemekten korkmuyor cezaların yaptırımı olmadığını bildikleri için
    Cevapla
  • Yener34 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım iyi hoş söylüyorsunuz eyvallah ama malesef gerçekler acı işe gidiyoruz tollarda herkez tedirgin gitmesek iş veren işten çıkın diyor.... Elektirik Doğalgaz Su bunların ödemesi var Zaten telefon oparatörlerinden sahte kabadayılardan hiç ses yok..anca heryerde koca koca reklam versinler zor günde kimse elini taşın altına komasın lütfen ama lütfen el atın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!