Bahçeli'den Milli Dayanışma kampanyasına destek

MHP lideri Bahçeli, Milli Dayanışma kampanyasına 5 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı.

Bahçeli'den Milli Dayanışma kampanyasına destek
Bahçeli'den Milli Dayanışma kampanyasına destek
GİRİŞ 30.03.2020 22:02 GÜNCELLEME 31.03.2020 00:22
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

MHP Genel Devlet Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Dayanışma Kampanyasına 5 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı. Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

 

İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. KOVİD-19’a asla teslim olmayacağız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 36
  • SENE 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadaka ve zekat nedir bilmeyenlerin, devletin malı deniz yemeyen domuz diye düşünen domuzların, salgın hastalık artarsa hükümet zorda kalır diye otobüs-metro servis sayısını azaltan münafıkların herhalde bu kampanya işine gelmez. Onların canını al, malına dokunma. Adamlar Mal'ın peşinde
    Cevapla
  • KAVAD 20 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın ha, ALLAH yardımcınız olsun, ALLAH esirgesin
    Cevapla
  • Muaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın rahmeti izniyle,ecdadımızın duası ile bu zor günleri de geride bırakacağız
    Cevapla
  • ERHAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah. Sn bahçeli yine devlet adamlığını, milletle beraber olmayı, dosta düşmana gösterdi her zamanki gibi. Kutluyorum kendisini ve hakiki ülküdaşlarını.
    Cevapla
  • Ön kuzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah, milletimizi ve devletimizi daim eğlesin. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı