Fahrettin Altun: “Hesabını bu cani terör örgütünden soracağız”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın hesabını bu cani terör örgütünden soracağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Fahrettin Altun: “Hesabını bu cani terör örgütünden soracağız”
Fahrettin Altun: “Hesabını bu cani terör örgütünden soracağız”
GİRİŞ 08.04.2020 10:45 GÜNCELLEME 08.04.2020 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Altun, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun toplamaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıya ilişkin Twitter’dan açıklamada bulundu. Altun, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kalleş terör örgütü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 5 sivil vatandaşımızı şehit etti. Terörle mücadelemizin bugünlerde dahi hiçbir şekilde hız kesmediğinin bilinmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın hesabını bu cani terör örgütünden soracağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

İBRAHİM KALIN'DAN TEPKİ

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 5 vatandaşın şehit olduğu alçak saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Korona günlerinde de terör örgütünün alçaklıkta sınır tanımadığını belirten Kalın, "Terör örgütü, kalleş ve vahşi yüzünü bir kez daha gösterdi" dedi.

Sözcü Kalın mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

 

"Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde terör örgütünün menfur saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Terör örgütü, kalleş ve vahşi yüzünü bir kez daha gösterdi. Alçaklıkta sınır tanımadığını korona günlerinde de gösterdi" dedi.

YORUMLAR 2
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Küreselci kötüler ABD yi ortadoğuya saldırttı buraları mahvettiler sonra ister üretilmiş ister üremiş olsun virüsü vuhanda sonlandırıp dünyaya yaydılar bir sonraki düşünceleri çin yönetimini dünyanın başına bela etmek olabilir. Tek bağımsız hareket etmeye çalışan devletimize ve milletimize bundan sonra çok işler/görevler düşüyor, dünyanın huzuru için diğer ulus devletlerinde uyandırılarak küreselci kötülerin oyunlarının bozulması lazım. Küreselci kötülerin tüm bu oyunları analitik bir düşünceyle analiz edilip kavranılıp azimle mücadele edilerek Allahın izniyle bozulmalıdır/bozulur İnşaallah. DSÖ de kontrol edilmeli
    Cevapla
  • sel yaz 3 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar sınır tanımaz, hatta böyle şeyler i fırsat bilirler ,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...