AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş: Siyasi rant peşindeler

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Ülke Tv’de yayınlanan Uluslararası Gündem programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 02.05.2020 20:43 GÜNCELLEME 02.05.2020 22:48
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

CHP'lilerin son zamanda dillendirdikleri darbe özlemi hakkında sert açıklamalar yapan Büyükgümüş "Türkiye'nin toplumsal dayanışma ile yürüttüğü salgın sürecini siyasi rant ve menfaat aracı olarak gören bir muhalefet var maalesef. Bunun odağında da CHP var. Türk siyasi tarihinin CHP ile ilgili hafızası darbelerle antidemokratik uygulamalara destek vermekle ve Türkiye'ye bunlar marifetiyle karışıklığa itmekle dolu." dedi.

CHP GEÇMİŞİNE BAKSIN

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP'li Özgür Özel'in darbe imalı açıklamalarında vesayet zihniyetinin hala partide canlı olduğunu gösterdiğini belirten Büyükgümüş "CHP'nin il Başkanı "Ya şeçimle, ya da başka şekilde" dediği an bizim aklımıza hesaplaşmadıkları, hiçbir şekilde muhasebe yapmadıkları o geçmişleri geliyor." ifadelerini kullandı.

"UGANDACI ZİHNİYET"

Büyükgümüş bu süreçte muhalefetin sürekli yeni yalanlara başvurduğunu belirtirken "Ugandacı bir zihniyetin de olduğunu öğrenmiş bulunduk" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 54
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP NİN DEVLET REJİM HALK MİLLET DİN DÜŞMANI OLDUĞU "KABAK" GİBİ MEYDANDA. niye kapatma davası açılmıyor? pkk destekçiliği suç değil mi? sayısız suçtan sadece bir kaçı darbe çağrısı yapmak, pkk ile ortaklık... hdp = pkk olduğuna göre CHP = PKK olmuyor mu? niye dava açılıp CHP yi kapatmıyorlar?
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizin oyu ile iktidara gelemeyenler dış güçlerin hizmetinde olarak hainlik düşünürler.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyeti çağ dışı kaşmış karanlık bir zihniyet.CHP Halktan almadığı yetkiyi buzamana kadar ya asker ya mahkemeyle almaya çalışmış adı halk ama kendisinde halk olmayan partidir.
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    bugün bize parmak sallayan bu toplum tepeden bakıcılar yarın karşımıza gelip oy istiyoruz dediklerinde açaba yüzleri kızaracak mı
    Cevapla
  • Koblenz 11 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel yalan rüzgarında oynarlar. Birine dansozluk birine durmadan kolunu sallıyor davulcu biride zavallı copcuyu oynayıp ağlıyor kahyalarida belli. Roller verilsin daha iyi olur. Ama onuda beceremezler. Batırırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini