Adana Milletvekili Erdinç: Yüreğir'deki saldırı CHP'nin hazımsızlığının sonucu

Yüreğir'de Vefa Destek ekibine düzenlenen saldırıyla ilgili Haber7'ye açıklamalarda bulunan Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, dikkat çeken ifadeler kullandı. Adana'daki tek AK Partili belediye olan Yüreğir Belediyesinin çalışmalarıyla takdir kazandığını kaydeden Erdinç, CHP'nin bu durumdan duyduğu rahatsızlığa vurgu yaparak, "Meydana gelen saldırı da organize bir şekilde bu hazımsızlığın sonucudur" dedi.

Adana Milletvekili Erdinç: Yüreğir'deki saldırı CHP'nin hazımsızlığının sonucu
Adana Milletvekili Erdinç: Yüreğir'deki saldırı CHP'nin hazımsızlığının sonucu
GİRİŞ 18.05.2020 12:58 GÜNCELLEME 18.05.2020 13:31
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir'de Vefa Sosyal Destek Grubuna yapılan saldırıyla ilgili Haber7'ye açıklamalarda bulundu. Erdinç'in açıklamaları şöyle:

 

 

"14 Mayıs Perşembe günü saat 22.00 sularında Yüreğir Kaymakamlığı önünde pandemi süreci dolayısı ile vatandaşlarımıza yardım hazırlığı yapan ve Kaymakam Oğuzhan Bingöl’ün bizzat başında bulunduğu Vefa Sosyal Destek Grubuna; CHP Yüreğir ilçe gençlik kolları başkanının başını çektiği bir grup tarafından saldırı gerçekleştirilmiştir.

Kalabalık bir grup tarafından yapılan fiziki ve sözlü saldırıya engel olmaya çalışan koruma polisi grup tarafından darp edilmiştir. Olay yerine intikal eden polis ekipleri saldırıyı gerçekleştirenleri gözaltına almıştır. 

 

 

CHP'LİLER İNKAR YOLUNA GİTTİ

Saldırıyı gerçekleştirenleri organize eden kişinin CHP Yüreğir ilçe gençlik kolları başkanı olduğu anlaşılması üzerine CHP il başkanı, Milletvekilleri ve yöneticileri organize bir şekilde olayı inkar yoluna gitmiş; “Gençlik Kolları Başkanı ve ailesinin yapılan çalışmayı merak edip soru sormak için oraya gittiklerini ve kendilerinin saldırıya uğradığını” iddia etmişlerdir.

Saldırının şüphelileri arasında yer alan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım tutuklandı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VAR

Oysa CHP gençlik kolları başkanı Eren Yıldırım'ın kaymakamlık hizmet binası önüne yardım malzemesi taşıyan araçları takip ettiği bunları bizzat kameraya alarak Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere CHP’li yönetici ve milletvekillerine gönderdiği ortaya çıkmıştır. Sosyal medya başta olmak üzere birçok yerde dolaşıma giren ve Eren Yıldırım tarafından çekilen görüntülerde yardım malzemesi taşıyan araçların Yüreğir Belediyesine ait olduğu vurgulanarak algı oluşturulmaya çalışıldığı görülmektedir.

Pandemi sürecinden etkilenen vatandaşlarımıza etkin bir şekilde destek olmak adına Adana Valiliğimizin öncülüğünde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu için tüm belediye ve kamu kurumlarından gönüllü çalışan ve araç talebinde bulunulmuştur. Valiliğin bu talebine Yüreğir Belediyemiz tüm çalışan ve araçları ile destekte bulunmuş ve araçları valiliğin emrine tahsis etmiştir. Eren Yıldırım, yolda takibine başladığı valiliğimize tahsis edilmiş Yüreğir Belediyemize ait araçların görüntülerini kameraya almış, kaymakamlık önünde de görüntü almaya ve dağıtımı engellemeye çalışmış ve beraber olduğu grupla kaymakamımıza ve gönüllü çalışanlara saldırmıştır.

BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINI HAZMEDEMİYORLAR

Bu hazımsızlığın sebebi Yüreğir Belediyemizin CHP’li belediyelerin aksine tüm imkanlarını Valiliğimizin emrine seferber etmiş olması ve daha da önemlisi Yüreğir ilçemizde belediyemizce yapılan çalışma ve hizmetlere karşı duyulan hazımsızlıktır.

YÜREĞİ BELEDİYESİ TÜM ADANA'NIN TAKDİRİNİ KAZANDI

Adana merkezdeki tek AK Partili Belediye olan Yüreğir Belediyemiz, yerel seçimlerden sonra Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu performansla tüm Adana'nın takdirini kazanmıştır. Merkezdeki 5 Belediyeden Büyükşehir dahil üç belediyeye kazanan CHP’li başkanlar şehirde çalışmaları ile gündem olan Yüreğir Belediyemizden ciddi şekilde rahatsız olmuşlardır. Meydana gelen saldırı da organize bir şekilde bu hazımsızlığın sonucudur.

Yüreğir Belediyemiz, pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi tüm ailelilere gıda yardımında bulunmuş, ilçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın günlük sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılamış, talep edilen tüm ev, işyeri ve toplu kullanıma açık alanları dezenfekte etmiş, Adana içinde talep eden tüm özel ve kamu kurumlarının dezenfekte ve maske ihtiyaçlarını karşılamıştır. Yüreğir ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın konutlarına (88 bin Konutun tamamına 5’er adet) kendi üretimleri maskeler dağıtılmış ve şimdi de talep eden tüm ilçe belediyelerine maske gönderilmektedir. Yüreğir ilçemizde her gün kurulan 12 Pazar yerinde de düzenli olarak maske dağıtımına devam etmektedir. Bu güne kadar 1 milyondan fazla maske üretip dağıtılmıştır.

CHP’li Büyükşehir belediyesinin iş yerine polemik ile gündem olmaya çalışması buna karşın Yüreğir Belediyemizin bu ve benzeri hizmetlerle gündemde olması CHP’li yöneticileri rahatsız etmiş ve bu saldırı ile çalışmalar engellenmeye çalışılmıştır.

ÖZÜR DİLEMEK BİR YANA İNKAR EDİYORLAR

CHP’li Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım’ın yanındakilerle planlı bir şekilde gerçekleştirdiği saldırının tüm ayrıntıları ortaya çıkmasına rağmen CHP’li yöneticiler özür dilemek bir yana olayı inkar ve saptırma yokuna devam etmektedirler.

CHP en iyi bildiği şeyi yapmaya, yapılanı bozmaya, güzel işleri kötülemeye devam etmektedir.

İhtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet götüren Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri kendi sağlıklarını hiçe sayarak ve ailelerinden fedakarlık ederek çalışıyor. Vatandaşın yanında olmak onlara sahip çıkmayı gerektirir. CHP zorbalığı aslında vatandaşlarımıza hizmete saldırmıştır. Bu saldırılar Adana’daki birlik ve beraberliği bozamayacaktır. Adana’da kardeşlik var zorbalığa geçit yok.

Bu ülkede her derdin devası var ama CHP’nin kronikleşmiş akıl hastalığının tedavisi yok maalesef."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 67
  • Haktan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kamera görüntüleri nerde?
    Cevapla
  • abdullah bir 3 yıl önce Şikayet Et
    Başka virüsleri kontrol altına alırsınız, gün gelir tedavi de edersiniz. Bunların beyinlerindeki virüs tam 250 yıllık. Tedavisi yok.
    Cevapla
  • Yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmıyorlar. Çünkü utanmak insana mahsus .
    Cevapla
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Tipinde meymenet yok meymenetsiz
    Cevapla
  • Gümüş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bir döveceksin, pir döveceksin aklını alacaksın. Bırak laf atmayı, gülümsemekten bile imtina edecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki