Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs'ın 101. yıl dönümünde gençlere hitap etti. Erdoğan Vefa Destek ekibine saldırılarla ilgili, "Bölücü teröre boyun eğmediğimiz gibi sokak terörüne de asla müsaade etmeyeceğiz"

GİRİŞ 19.05.2020 14:24 GÜNCELLEME 19.05.2020 15:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs'ın 101. yıl dönümünde gençlere hitap etti. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"Maalesef bu sene buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Milli günlerimizin bayramlarınızın coşkusunu yeterince yaşayamıyoruz. Buna rağmen siz gençlerin 19 Mayıs ruhuna sahip çıkmasından memnuniyet duyuyorum.  

19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün ve cesaretin ilk adımıdır. 19 Mayıs Çanakkale'de başlayan, tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen 1. Dünya Savaşı boyunca asla pes etmeyen bir milletin diriliş cehdidir.

Köklerimizle irtibatı ne kadar güçlü tutarsak hayatta o kadar güçlü oluruz. 

Sevgili gençler Türkiye büyüyor, güçleniyor. Ülkemiz maziden ilham alarak istikbalini inşa ediyor. Ya istiklal ya ölüm parolasıyla çıktığımız bu kutlu yolda engellere ve ihanetlere rağmen kararlılıkla yürüyoruz. Bu yürüyüşte en büyük güç ve güven kaynağımız siz gençlerimizsiniz.

Gençlerimizi büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olarak görüyoruz. 18 senedir nitelikli genç nesiller yetiştirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.

Spordan sanata, bilimden siyasete gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

93 YENİ YURT AÇILACAK

Bu yıl içinde 46 tane olmak üzere 2022 yılına kadar otel konforunda 93 yeni öğrenci yurdunu da hizmete açacağız.

VEFA DESTEK EKİBİNE SALDIRILAR

Milletle bağını koparmışlar yapılan yardıma bile tahammül edemiyor.

İnsanımızın inancına hakaret ederek milletimizin sinir uçlarıyla oynayarak da ne yapmaya çalıştıklarının farkındayız. Bölücü örgüte boyun eğmediğimiz gibi sokak terörüne de asla müsaade etmeyeceğiz. Siyasete şiddet bulaştırmaya çalışan şehir eşkıyalarına asla göz yummayacağız."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Malesef müslümanlar kendi vatanında hep eziliyor. Zülme maruz kalıyor. Şimdilerde kemalist söylemler sayesinde kemalistler kudurdu bütün kutsallarımıza saldırıyorlar. Artık başta sayın Cumhurbaşkanımız dahil kemalist söylemlerden uzak durmalı. Adamlar asla bize Yar olmayacak. En azından kendi tabanını üzmemeli
    Cevapla
  • FURKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    sayin liderim iş ariyorum butun bakanliklarim ilan acti sanayi bakaigimizda ilan yok ama en cok orda acilmasi gerekiyor cok sayida makina muhendisi bosta yardimci olabilirmisiniz muhendisligin temeli makina muhendisidir ulkede ihtiyac vardir sayin baskanim sevgiler
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu devletin ekmeğini yiyip, Emekli olup maaş alan Teröre bulaşan, milletvekili dahil, SGK. dan emekli olan tüm hainlerin emekli maaşları iptal edilmelidir.
    Cevapla
  • ANTİVİRÜS 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokak terörü Darbe girişiminin ilk adımıdır.Dolayısı ile sokak terörüne asla ve asla müsade edilmemelidir.
    Cevapla
  • Bakı yeşil 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençler çok önemli . Özellikle tarih milli kültür edebiyat sanat tarihi gibi konularda her türk genci 6 ay gönüllü kurslardan geçirilip zıpkın gibi olmalılar. Türk Tarihi Türk Edebiyatı Türk Sanatı konuları ile mücehhez bir gençlik. Taşı gediğine koyacak bir gençlik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!