Kamer Genç'ten bir garip yoruım

Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ergenekon soruşturması kapsamında İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek'in gözaltına alınmasını, "Türkiye'de şeriat darbesi yapmaya çalışan bir zihniyetin ayak sesleri" diye değerlendirdi.

Kamer Genç'ten bir garip yoruım
Kamer Genç'ten bir garip yoruım
GİRİŞ 21.03.2008 15:47 GÜNCELLEME 21.03.2008 15:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Genç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Ergenekon soruşturması kapsamındaki gözaltıları duyduğunda, "Şoke" olduğunu ifade ederek, bunu "Vahim bir olay" olarak nitelendirdi.

Selçuk'un aydınlığın önderi, Perinçek'in de yurtsever ve Atatürkçü bir kişi olduğunu belirten Kamer Genç, Türkiye'de basın özgürlüğünün olması gerektiğini belirtti.

"Siyasette birilerine zulüm yaptığınızda sonunda sizin de zulme uğrayacağınızı herkesin bilmesi gerekir" diyen Genç, "(Ergenekon soruşturması) diyorlar. Bunu açıklasınlar, ben milletvekili olarak bunun ne olduğunu bilmiyorum. Bunlar, hırsızlık, soygun, yoksa şeriatçı çete midir? Öğrenelim. Perinçek ve Selçuk'a karşı bu eylem, Türkiye'de şeriat darbesi yapmaya çalışan bir zihniyetin ayak sesleridir" görüşünü savundu.

-"İŞLEM YAPILMAZSA, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"-

Bağımsız Tunceli Milletvekili Genç, konuşmasında, Doç. Dr. İbrahim Öztürk'ün Alevi kadınlara hakaret ettiği iddiasını da gündeme getirdi.

Bağlı olduğu üniversitenin Öztürk hakkında gerekli işlemi yapmaması halinde, kendisinin suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Genç, "Bunlar cesareti, AKP yöneticilerinden alıyor. Alevi kitlesine söylenen bu laflar, YÖK Başkanı'nın eşi için söylenseydi, bunu hazmedip oturacaksa bir şey demiyorum. Ama bunu bir hakaret, insanlık dışı, aşağılayıcı bir davranış olarak kabul ediyorsa, gereğini öncelikle kendisinin yapması lazım" diye konuştu.

YORUMLAR 24
  • Emel Aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    \"Ergenekon ne? \"Mİİ!... Sen daha Ergenekon\'un ne olduğunu anlamamışsan?Sen git çiçek sulamaya devam et!
    Cevapla
  • Cemal Cemali 16 yıl önce Şikayet Et
    Şabaaaan Neeee ???. Bundan sonra Kamer Genc\'i TBMM \'in Kemal Sunali \"inek şaban\" ilan ediyorum. Konuşmalari gerçekten çok komik, küsiye çikinca gülmekten karnim ağiriyor. -Bi Komik Film çevirse gişe rekorlari kirar bundan eminim.
    Cevapla
  • Fikri güler 16 yıl önce Şikayet Et
    bağırtkan .......... ŞİMDİ bu bağırtkan galiba kendisinin esas mesleği avukat eğer savcılar akpartiye dava açarsa hemen savcılar haklıdır savcılara karışamazsınız diye AVAZININ çıktığı kadar bağırıyorsun yok eğer savcı kamergenç kafalı birine dava açarsa yok açamaz niye siyasiler açtırıyor bey ya senin muhakemen zayıfladı yada sen tam bir bağırtkansın bağırarak haklı çıkacağını sana bir şey işte..
    Cevapla
  • tekin126 16 yıl önce Şikayet Et
    :))bır sen kalmıştın. sende gel :))
    Cevapla
  • bünyamin oğuz 16 yıl önce Şikayet Et
    ne darbe ama. her türlü pisliği yapın iş bu noktaya gelince çığırtkanlığıda ağzınızdan düşürmeyin.hukuk var kardeşim hukuk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti