Hayat kadınları AKP’ye eşcinseller CHP’ye oy vermiş

İnsanca Yaşamı Destekleme Derneği’nin anketine göre hayat kadınlarının yüzde 64’ü AKP’yi, eşcinsellerin ise yüzde 80’i CHP’yi oylarıyla desteklemiş.

Hayat kadınları AKP’ye eşcinseller CHP’ye oy vermiş
Hayat kadınları AKP’ye eşcinseller CHP’ye oy vermiş
GİRİŞ 13.07.2008 07:44 GÜNCELLEME 13.07.2008 07:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ali Ekber ERTÜRK'ün haberi

Seks işçieri üzerinde araştırma yapan İnsanca Yaşamı Destekleme Derneği’nin yaptığı bir anket çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. “Kayıt Dışı Seks Çalışanlarına Yönelik Alan Araştırması” adlı anketinin sonuçları şöyle: “22 Temmuz 2007 Seçimlerinde oyunuzu hangi partiye verdiniz” sorusuna yüzde 64’ü “ AKP’ye verdim” derken, CHP’nin oy oranı yüzde 8’de kaldı. DTP’ye yüzde 13, MHP ve Genç Parti’ye de yüzde 5 oy çıktı. “Türkiye’nin AB’ye girmesini isteyen” kayıtdışı seks işçilerinin oranı yüzde 95 oldu. Katılımcıların yüzde 95’i “geleceğe güvenle bakıyor musunuz” sorusuna “hayır” yanıtını verdi. “Dindar mısınız” sorusunda “Dindarım” diyenlerin oranı yüzde yüzde 86 olurken, “az dindarım”da oran yüzde 12 oldu. “Hacca gitmek isterim” diyenlerin oranı yüzde 87 oldu. Kadınların yüzde yüzü tecavüze uğradığını, yüzde 58’i ise ensest tecavüz mağduru olduğunu söyledi.

Akşam

YORUMLAR 4
  • taylan ozgur 15 yıl önce Şikayet Et
    karismayim diyorum diyorum. yahu karismayim diyorum karismayim diyorum ne yapacakti akparti escinseller icin be adam. delimisin nesin sen. kendin ne halt yiyorsan otur kepceyle ye. nicin milleti kendine benzetmeye calisiyorsun. git tedavi gor
    Cevapla
  • GICIK Vatansever 15 yıl önce Şikayet Et
    Siz acin Konda'nin 15 temmuz 2007 secmen profilini okuyun neler bulacaksiniz neler!. Ornegin AKP'ye oy verenlerin %77sinin Ilkogretim ve daha alt duzeyde egitimli oldugunu. Tum secmen Univeriste mezunu olsa CHP'nin oylarinin %50yi asacagini,AKP'nin %20lerde kalacagini! Iste bu nedenle 1950den ber surekli iktidar olan sag partiler halki bilerek egitimisiz birakiyor. Simdi diyceksiniz ki AKP cok Univeriste acti.Hoca yok Universite eciyorlar,amac tahsilli cahil yaratmak!
    Cevapla
  • Doğan Barış 15 yıl önce Şikayet Et
    İLGİNÇ. Dtp'nin onlara bazı sözler verdiğini biliyorum ama Ak Parti neden neden bu kadar yüksek oy aldı onu anlamış değilim...Acaba gizli bir anlaşmamı sözkonusu:)
    Cevapla
  • Mehmet KAYA 15 yıl önce Şikayet Et
    ben de. ben de bir eşcinselim ama oyumu ak partiye verdim. gerçi bu seçimde vermeyi düşünmüyorum çünkü yeni anayasada eşcinseller için bir adım atmış değil. adım atmaya çalışan zafer üskül'ü de şiddetle kınayan ve yeren ak partilileri görünce oyumu geri çekmeye karar vermiş gibiyim. umarım yeni anayasada eşcinsellere de yer verirler ve dedikleri gibi Türkiye'nin partisi olurlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız