Başbakan'dan astsubaylara müjde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan astsubaylara özlük hakkı müjdesi....

Başbakan'dan astsubaylara müjde
Başbakan'dan astsubaylara müjde
GİRİŞ 18.07.2008 01:30 GÜNCELLEME 18.07.2008 01:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği heyetini kabul etti.

Başbakanlık Merkez Bina’da gerçekleşen kabulün ardından Dernek Başkanı Mustafa Erol gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Emekli astsubayların özlük sorunlarını dile getirdiklerini belirten Erol, Başbakan Erdoğan’ın Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’e bu konuda talimat verdiğini söyledi.

Sorulan bir soru üzerine görüşmede siyasi bir değerlendirmelerinin olmadığını belirten Erol, Ergenekon operasyonuyla ilgili daha önce sivil savcının yetkisiz olduğuyla ilgili bir açıklamalarının olduğunun anımsatılarak, “Bunu başbakana aktardınız mı?” sorusu üzerine şöyle konuştu: “Biz açıklamada yargı sistemine ve hakim savcılara tam güven içerisinde olduğumuzu açıklamıştık. O yer almadı basında. Yargıya dışarıdan müdahalelere karşı olduğumuzu da açıkladık. Türk yargısının tam bağımsız olarak çalışması gerektiğini de açıklamıştık” dedi.

YORUMLAR 16
  • Janberk MURADIN 15 yıl önce Şikayet Et
    abidin aydın. Haklısın kardeşim bütün paralar size feda olsun. Asker Polis ne yapıyor ki. Ölüyor ölsün, herkes bir gün ölecek nasıl olsa bu bir ayrılacık değil ki dimi?? Bize de verilsin haklı bir taleptir. Herkese verilsin ama şu koca koca gözlerinizi başkalarının cebinden çekin artık lütfen.
    Cevapla
  • abidin aydın 15 yıl önce Şikayet Et
    yeterki sırtını devlete daya. müjdeler hiç bitmez sizlerde vicdan denen şey yokmu kimin parasını dağıtıyorsun askeri polisi kayırıp durmayın madem para var herkezi faydalandırın.bu kişi adil birine benziyor diye peşine düşüyorsun veee hayal kırıklığı gene bizi beklemekte..
    Cevapla
  • yorum luyorum 15 yıl önce Şikayet Et
    .. bu arada güney doğudaki dağlarda çok zor doğa koşulları ve çalışma şartları içinde kelle koltukta en mükemmel şekilde görevini yapmaya çalışan kıdem ve rütbe olarak düşük komutanlara özlük haklarının iyileştirilerek en az albay maaşı verilmesi taraftarıyım.ayrıca maden ocaklarında yerin metrelerce altında çok zor şartlar altında çalışan maden işçilerinin de özlük hakları iyileştirilmeli.öncelik bunlara verilmeli.
    Cevapla
  • yorum luyorum 15 yıl önce Şikayet Et
    diğer memura da özlük hakkı verilmeli.. 2 yıllık m.y.o. nu bitiren herkesi astsubay yapmazlar ama vatani görevini asteğmen (daha sonra teğmen) olarak yapan 4 yıllık üniversite mezunları askeri yasalara göre başçavuşun komutanı olarak görev yapar. bunu da unutmayın. hükümet 2 yıllık m.y.o. mezunu memura 1800 - 2000 ytl maaş verirken 4 yıllık üniversite mezunu memuruna 780 ytl memur maaşı vermesi çok az değilmi ? esas özlük hakları iyileştirilmesi gereken 4 yıllık üniversite mezunları değilmi ?
    Cevapla
  • II. Fatih Sultan Mehmet 15 yıl önce Şikayet Et
    Söz Askeriye Oldumu Akan Sular Durur.... Ver baba Tayyip'im benim. Zaten göstermesende bir telefonda bile nasıl esas duruşa geçtiğini hissediyorum. Erdemir'i OYAK'a peşkeş çektiğin gibi astsubaylarada ver. Hatta tüm subay ve astsubaylara bedava yazlık ta ver. Sen evvela 2. sınıf vatandaşlarını gör. Ülkedeki işsizlik sorununu gör. Öğretmen adaylarının özlük haklarını gör. Malesef bizlerin bedavaya yiyip içeceğimiz orduevlerimiz yok. Sahi Tayyip Baba işsiz üniversite mezunlarınada tüm illerin en güzel mevkilerinde evler açsanda oralarda pineklesek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'