Alternatif Parti (AL Parti) geliyor

'Alternatif Parti' adıyla yeni bir parti kurulmasına ilişkin dilekçenin İçişleri Bakanlığına verildi. Partinin amblemi güneş ve burma bilezik.

Alternatif Parti (AL Parti) geliyor
Alternatif Parti (AL Parti) geliyor
GİRİŞ 12.11.2008 16:07 GÜNCELLEME 12.11.2008 16:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alternatif Parti (AL Parti) Kurucu Genel Başkanı Mustafa Reşat Burhan, bir büroda düzenlediği basın toplantısında, partinin kuruluşuyla ilgili başvuruyu yaptıklarını söyledi.

Türkiye'yi yeniden geleceğin büyük ve güçlü ülkesi yapmayı amaçladıklarını belirten Burhan, partilerinin kavga, kutuplaşma, bölünme ve krizlerin durağı olmayacağını ifade etti.

Burhan, ''Türkiye'nin sorunlarını çözebilmesi için toplumsal barış ve güven temelinde iç entegrasyonunu artırıp bunu siyasi temsile dönüştürmesi gerekirken maalesef son zamanlarda DTP'nin eylemleri AKP'nin söylemleriyle ülke kaosa sürüklenmektedir'' dedi.

Bir soru üzerine amblemleri hakkında bilgi veren Burhan, ''AK Parti miadını doldurdu. Ampul artık yeterince halkı aydınlatmadığından partimizin amblemi güneş ve burma bileziktir.Ampulün enerjisi bitmiştir. Güneşin kaynağı sönmeyecektir. Güneş, aydınlatacak ve adalet, eşitlik, özgürlük ve barışı getirecektir. Burma bilezik de zenginlik ve bereketin simgesidir'' dedi.

Burhan, siyasi geçmişi ile öğrenim durumunun sorulması üzerine, ''İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduğunu, daha önce kapatılan Refah Partisi'nde Diyarbakır'da Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı ve kapatılan Fazilet Partisi'nde de çalışma yürüttüğünü'' söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • ali karaca 15 yıl önce Şikayet Et
    ABD den icazetin varmı?. Bu ülkede iktidar olmak istiyorsan ya dik duruşunu sağlayabilecek ilkelerin olacak yada ABD den icazet alacaksın bunlardanbiri olmadan olmaz ama belli de olmaz adının ak olmasıyla kendide ak sanıp milletgaza gelip kandıysa, yarın senin içinde birileri topluma cicili bicili sözler sarfedip iktidara taşıyabilir hatta yıllarca iktidarda kalabilirsin Yeterki sloganların kulağa hoşgelsin, hizmetlerinde siyonizm içinolsun Ör: "Her şey Türkiye için" uygulama "Her şey büyük israil için" gibi...
    Cevapla
  • İnsansever 15 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın... İşte beklenen gün geldi.AL parti bir halk projesi olarak ortaya çıktı.Bu proje kısa zamanda büyüyecek Mustafa Reşat Burhan liderliğinde güneşin aydınlığı tüm dünyayı saracak.Yeniden büyük Türkiye'nin fitili ateşlenecektir.(Gaza zam geldi.Ama birileri bir yerden fena halde gaz alıyor.Bu gazla çok ileri gidersin Mustafa Reşat Burhan.Tek rakibin Obama)
    Cevapla
  • mert can 15 yıl önce Şikayet Et
    bu millet bunu yemez. arkadaşlar buradaki amaç ne parti kurmak nede millete hizmet 2 tane kendini zeki sanan çıkmış ak partiyi taklit edelim ismi benzesin amblemi benzesin belki millet yanlışlıkla oy atarda ak partinin oyu düşer oda birilerine yarar sevsinler sizi çok zekisiniz
    Cevapla
  • SİNAN ÖZCAN 15 yıl önce Şikayet Et
    güldürmeyin beni. bu feysbukta grup kurmaya benzemez parti çöplüğüne döndürdünüz memleketi yaa
    Cevapla
  • yorumcu 15 yıl önce Şikayet Et
    sevgili al partililer. ak partiye alternetif bir parti göremiyorum ak partinin lambası türkiyeyi son derece güzel aydınlatıyor al partililer :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi