Alternatif Parti kavga çıkardı

Alternatif Parti Genel Başkanı İlker Bircan, partisinin halen aktif olduğunu belirterek, aynı adla başka bir partinin kurulamayacağını açıkladı.

Alternatif Parti kavga çıkardı
Alternatif Parti kavga çıkardı
GİRİŞ 13.11.2008 16:41 GÜNCELLEME 13.11.2008 16:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bircan, yaptığı yazılı açıklamada, eski adı Ulusal Birlik Partisi olan Alternatif Parti'nin Ocak 2007'de yapılan kongrede adının değiştiğini ve Genel Başkanlığa kendisinin seçildiğini anımsattı.

Partilerinin 58 il ve bu illere bağlı ilçe ve belde teşkilatlanmasını tamamladığını, geri kalan iller için teşkilatlanma çalışmalarına devam edildiğini belirten Bircan, şunları kaydetti:

''Alternatif Parti halen aktif olan bir partidir. Mustafa Reşat Burhan bey hiçbir araştırma yapmadan Alternatif Parti (AL Parti) adı altında yeni bir parti kuruluşu için İçişleri Bakanlığına başvuru yapmıştır. Yazılı basına bilgilendirmede bulunması da yanlıştır.

Kamuoyunu iki günden bu yana meşgul eden bu konuyu aydınlatmak için bu açıklamayı partimiz adına yapma ihtiyacı duyulmuştur.''

Mustafa Reşat Burhan, dün düzenlediği basın toplantısında, Alternatif Parti (AL Parti) kurulmasıyla ilgili İçişleri Bakanlığına başvuruda bulunduklarını açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Murat Kara 15 yıl önce Şikayet Et
    çok komik. hayatımda duyduğum en saçma parti ismi,en saçma en kötü amblem.en seviyesiz başkan,en en en..eğer bu parti burakın iktidar olmayı meclise girse bile ben bu haytttan ümidi keserim.hele iktidar olursa insan ıssız bir adaya düştüğünde önce yeşilliğine aldanır,daha sonra su bulamadığını görünce öleceğini anlar.tek çıkış yolu adadan kaçmaktır ama nasıl olacak bu iş bilemez gibi bir hiaye duruma uygun düşer.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!