Mustafa Demir AK Parti'den aday dayı

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı'na yaptı.

Mustafa Demir AK Parti'den aday dayı
Mustafa Demir AK Parti'den aday dayı
GİRİŞ 15.12.2008 13:39 GÜNCELLEME 15.12.2008 13:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Demir, AK Parti Fatih İlçe Teşkilatı'nda düzenlendiği basın toplantısında, aday adaylığı sürecinin demokratik bir süreç olduğunu belirterek, demokrasilerde belli zamanlarda halka başvurulması gerektiğini söyledi.

Fatih ilçesinde 5 yıldır hizmet verdiğini dile getiren Demir, bu süreçte ilçedeki değişimin dikkatli bir göz tarafından fark edilebileceğini ifade etti.

Fatih'in Eminönü ile birleştiğini hatırlatan Demir, Fatih'in İstanbul'u İstanbul yapan özelliklere sahip bir mekan olduğunu kaydetti.

Yönetim olarak klasik belediye anlayışı içerisinde olmadıklarını, belediyelerin sadece çöp toplamak, çukur kazmak gibi görevlerinin olmadığını anlatan Demir, şehirle insanın bir bütün olduğunu, kente hizmet etmenin insana hizmet etmek anlamına geldiğini belirtti.

Demir, 5 yıllık dönem içerisinde 212 projeyi hayata geçirdiklerini, ilçeye kültür merkezleri, spor tesisleri ve ''Tarihi Yarımada''ya yakışır bir ticaret ve alışveriş merkezi kazandırdıklarını ifade etti.

Fatih'in tarihiyle, sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamıyla bir çekim merkezi haline geldiğini dile getiren Demir, açıklamasının ardından aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Fatih İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Baha Öğütken'e verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Huseyin KTK 15 yıl önce Şikayet Et
    kul hakkına dikkat. Sayın Yeni Nesil Osmanlı rumuzlu arkadaşım. Eminin maksadın kötü niyetli davranmak değildir. Ancak aslı olmayan bir olayı kulaktan dolma bilgilerle, ne gördüğün nede herhangi bir ispatının mümkün olduğu bir konuda yapmış olduğun yorum İFTİRAdır. Bunun hesabını Ruzu Mahşerde nasıl vereceğini şimdiden düşünmeni dilerim.
    Cevapla
  • yeninesilosmanlı 15 yıl önce Şikayet Et
    aman ha sakın. bir fatihli olarak ne mustafa demir ne nevzat er i istiyorum. 5 yıldır fatihte belediye başkanı diye birisi yok. yazıktır fatih e . mustafa demir ıin kirli işlere bulaştığı belli ki 2 sene önce bacaklarından vurdular. 3 ay oratalarda gözükmedi. fatih i seven herkes bu 2 sininde istemediğini belirtmesi lazım yoksa fatih rant uğrana göz göre göre yok edecekler
    Cevapla
  • Furkan Taha 15 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumun Duasında Perde Yoktur.. Neslişah ve Hatice Sultan Mahallelerinde evleri elinden alınanlar veya yıkılanların ahı ne olur bilinmez ama, bilinen odur ki, Mazlumun duası ile Allah (azze ve celle) arasında perde yoktur. Sayın Başkan, Yardımcıları ve Danışmanları, dünyalık olarak ne topladılar bilinmez ama, ahiretlik olarak birşey topladıklarını zannediyorlarsa sanırım yanılıyorlar. Allah (azze) Tüm Fatihlileri şerlerinden muhafaza etsin.
    Cevapla
  • cafer aydoğan 15 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Demir. Mustafa Demir i destekliyorum.Fatih te oturan Eminönün de çalışan biri olarak iki ayrı belediye ve iki ayrı başkan arasında kıyas yapma imkanına sahip biri olarak.Umarım aday olur .
    Cevapla
  • Davut Doğrucu 15 yıl önce Şikayet Et
    Fatih. Hiç kimse boşa kürek çekmesin. Başbakan ne Nevzat Er'i ne de Mustafa Demir'i işaret edecek. Selman Okumuş'a dikkat edin. Sessiz ve derinden ilerliyor. Genç, vizyon sahibi ve 3 tane yabancı diliyor.Fatih gibi medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir semte ancak O'nun gibi biri yakışır. Arkandayız Selman Okumuş. (Bir grup Fatih'li adına)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...