AK Parti Samsun adaylarını açıklıyor

AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile 17 ilçenin belediye başkan adayları hafta içinde açıklanacak.

AK Parti Samsun adaylarını açıklıyor
AK Parti Samsun adaylarını açıklıyor
GİRİŞ 05.01.2009 17:34 GÜNCELLEME 05.01.2009 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, partisinin Samsun adaylarının hafta sonuna kalmadan Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi.

AK Parti'de Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin aday belirleme sürecinin pazar günü son kez yapılan temayül yoklaması ile tamamlandığı belirtildi. AK Parti İl Başkanı Av. Ali Akyüz, Samsun halkının sabrını daha fazla zorlamadan adayların hafta sonuna kalmadan açıklanacağını ifade etti.

Başbakan Erdoğan'ın son günlerde Filistin'e yapılan vahşi saldırıya gündemini ayırdığını belirten Akyüz, "Samsun Büyükşehir Belediyesi başkan adayı ile ilçe belediye başkan adaylarımızı belirleme süreci devam ediyor. İki gün içinde genel merkezin son kez yapacağı değerlendirmeler sonucunda nihai karar verilecek. Hafta sonuna kalmadan Başbakanınız Samsun adaylarını açıklayacak." dedi.

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mart Yerel Seçimleri için adaylarını henüz açıklamadığı 6 büyükşehir belediyesi arasında Samsun da yer alıyor.

(CİHAN)

YORUMLAR 1
  • fatihtoker 15 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH İZİN VERİRSE. RABBİM izin verirse bu hükümet iş yapacak kimilerinin cıkarına dokansada tek partiyiz ALLAHIN izni ile bu ülkeyi masonlara bırakmayacagız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki