AK Parti'nin Eyüp adayı değiştirildi

AK Parti, Eyüp'te Deniz Köken'i adaylıktan çekti. Daha önce adı başkan adayı olarak açıklanan Köken, 2004'teki gib yine geri çekildi. Avcılar, Beylikdüzü, Beykoz ve Üsküdar da belli oldu.

AK Parti'nin Eyüp adayı değiştirildi
AK Parti'nin Eyüp adayı değiştirildi
GİRİŞ 22.01.2009 09:39 GÜNCELLEME 22.01.2009 09:39
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin İstanbul adaylarından eksik olan 4 isim belli oldu. Eyüp ise sürpriz bir şekilde yeniden değiştirildi.

Avcılar: Cafer Sezgin
Beykoz: Yücel Çelikbilek
Beylikdüzü: Yusuf Uzun
Üsküdar: Mustafa Kara
Eyüp: İsmail Kavuncu (Daha önce Deniz Köken aday olarak açıklanmıştı)

2004'TE EYÜP'TE NELER OLMUŞTU?
detaylara bu linkten ulaşabilirsiniz

Cafesiyaset

YORUMLAR 66
  • Emre Taştepe 15 yıl önce Şikayet Et
    Saadet Partisine oy verin!!!. Sayın Metin Yazar saolsun partisini çok güzel özetlemiş. Bu güzel açıklamalardan sonra emin olunki Saadet partisi tek başına iktidar olacaktır!!! Artık iktidar olduktan sonrada Tayyip Erdoğan'ı Hapise atar, BAYKAL'ı TBMM bahçesinde asarsın. Bunlar yaşadıkça bu ülkeye ne şeriat gelir nede laiklik elden gider.
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Şerbet. Aziiiz ve muhtereem kardeşlerim:Eğer patates dininden olmak istemiyorsanız oyunuzu bize verin.Bize oy verin ki rektörler başörtülülere selam dursunlar..Bize verin ki ordumuzla tam bir uyum içinde olalim..Bize oy verin ki çetecilere Faso Fiso diyerek,bellerini kıralım..Bize oy verin ki Şeriatı getirelim.Çoluk çocuğa oy verirseniz Şeriatı değil küfür nizamı olan demokrasiyi getirir,başınıza bela ederler.Belanızı ararsanız Allah'ta belanızı verir.Bakın kaadaayıf kızarmak üzere.Şerbeti siz olun.
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Dinciler yalan söylemez:). Hiç bir mücahit SP'li olduğu halde "Ben AKP'liydim,ama falan şahsı beğenmediğim için bu akşamdan itibaren SP'liyim" demez.Çünkü müslüman yalan söylemez.Mücahitler de müslüman olduğu için yalan söylemezler:) Mücahitlik sanıldığı kadar kolay bir meslek değildir.Kolay olsa herkes kimin gerçek müslüman kimin patates dini müslümanı olduğunu anlardı.Bunu ancak mücahitler anlar.Çünkü onlar insanların kalplerinden geçeni görecek mübarek insanlardır.Kimin kafir kimin mümin olduğu onların kalbine ilham olunur.
    Cevapla
  • enes aygün 15 yıl önce Şikayet Et
    recep kardeşime. sende katılmazmısın bizlere.sizde hala zafer sarhoşluğu var.uhud savaşını hatırla kardeşim.okçuları hatırla.sizinkiler ganimet peşindeler.dünyalıklarını kurtarmaya çalışmaktalar.biz hala sizin bıraktığınız meydandayız.küffara karşı savaşmaktayız.ama allah cc inananlarla beraberdir.
    Cevapla
  • Emre Taştepe 15 yıl önce Şikayet Et
    Saadet Partisi. Saadet partili arkadaşlara sormak istiyorum gelip buralarda parti propagandası yapmak için partiden ne kadar ücret alıyorlar? Eğer iyi bir ücret alıyorlarsa 2 genel seçim ve 1 yerel seçim olmak üzere toplam 3 seçimdir AK partiye boşuna oy vermişim....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı