Başakşehir'in kent meydanı Güvercintepe olacak

Başakşehir'in AK Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yeni kurulan ilçenin merkezi olarak Güvercintepe'yi yapacaklarını söyledi.

Başakşehir'in kent meydanı Güvercintepe olacak
Başakşehir'in kent meydanı Güvercintepe olacak
GİRİŞ 12.02.2009 22:55 GÜNCELLEME 12.02.2009 22:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış
Yeni ilçe olan Başakşehir'de kamu binalarının bulunmadığını,kamu binalarının hepsinin sıfırdan yapılacağını belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Av.Mevlüt Uysal tüm kamu binalarını bir araya toplamak ve ilçeye kent meydanı kazandırmak için 300 dönümlük araziye ihtiyaç duyulduğunu,bu nedenle de belediye,emniyet müdürlüğü gibi kamu binalarının Güvercintepe Mahalllesi'ne yapılacağını söyledi.
 
Ak Parti Başakşehir İlçe Teşkilatı'nın  Holiday Inn Otel'inde düzenlediği dayanışma gecesine çok sayıda Başakşehir'li iş adamı katıldı.Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ''Başakşehir yeni kurulan bir ilçemiz,pekçok eksiğimiz var.Emniyet Müdürümüz karakolda,Milli Eğitim şube Müdürümüz İlköğretim okulunda bir odada hizmet vermeye gayret ediyor.Fiziki şartların yanısıra kültür ve sanat adına ilçemizin büyük eksiklikleri var. Tüm bu eksiklikleri gidermek,Başakşehir'i örnek ilçe yapmak,insanımızın layık olduğu hizmeti hakkıyla alabilmesi için sizlerden adayımız Av.Mevlüt Uysal'ı detsklemenizi bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

kullan
 
Toplantıda bölgenin iş adamlarına seslenn Av.Mevlüt Uysal,kent meydanı projesine çok önem verdiklerine değinerek ''İlçemizin yeni kurulmuş olması dolayısyıla  pekçok eksiği vardır.Belediye binasından,Emniyet Müdürlüğü'ne kadar pekçok binaya ihtiyaç var.Tüm kamu binalarının bir arada olacağı,bu arada içerisinde meydanı olan bir alana ihtiyaç var.Yaklaşık 300 dönümlük bir alanda meydan ve kamu binalarını bir araya getireceğimiz bu projeyi uygulama alanı olarak Güvercintepe Mahallesi'ni düşünüyoruz.'' dedi.
 
Başakşehir'deki sanayi sitelerinin çokluğuna da değinen Av.Mevlüt Uysal,buraların nitelikli sanayi bölgeleri haline gelmesi gerektiğinine değinerek ''İşsizlik gençleri çok ve olumsuz bir şekilde etkiliyor.Bunları olumlu yollara kanalize etmeliyiz.Bunun için STK'larla işbirliğine ihtiycımız var.Biz belediye sçimlerini kazanınca  bu konuda herkese yardımı amaçlıyoruz.Bunuda doğru adreslere doğru kanallarla olsun istiyoruz.Büyükşehir ve Başakşehir maddi olarak buralara destek verebicek durumda'' diye konuştu.
 
İş adamlarından destek isteyen Av.Mevlüt Uysal ''Benim sizlerden talebim sizden %65 olan oy oranımızı %70-80 lere çıkarmak için bize destek olmanız.'' dedi.
YORUMLAR 6
  • mehmet fatih 15 yıl önce Şikayet Et
    Hayal satanlar. Oyları % 65 miş de ,80 -85 'e çıkaracaklarmış,aç tavukta kendini buğday ambarında zannedermiş nerede tabiki rüyasında bunlar hala bu rüyadan uyanamadılar.Ancak 29 Mart saat 17'de uyanacaklar inşallah.(Sayın) mevlüt uysal rüyadan uyanınca bakalım ne diyecek.Küçük Çekmece ilçe başkanlığı yaptığı dönemlerde neden şimdi bahsettiği sorunlara çözüm bulmadı acaba ,belediye başkanlığınımı bekledi.Hizmet etmeyi bu kadar çok istiyor ve arzuluyorsa neden o zaman hizmet yerine tatil köyü yapmaya vaktini harcadı.
    Cevapla
  • metinbozacı 15 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir. yasaların herkese eşit uygulanacağı,imar kanunlarının kişilere ve kurumlara göre değişmeyeceği,başakşehiri rant kapısı görmeyecek bir başkan istiyoruz
    Cevapla
  • enes aygün 15 yıl önce Şikayet Et
    sizmi hizmet vereceksiniz. k.çekmece belediyesi verdiya hizmeti sizde eminim verirsiniz.anasını aglattınız ikitelli ve altınşehirdeki insanların.buradaki nsanlar sizi rahmetle anmakta.bunun sonuçlarını eminimki seçimlerde hakkıyla alacaksınız.m.soysal bey bence sen seçime falan katılma.Salih BEŞİR başkan varken sen oy yüzü göremezsin.siz hizmet veremediniz bu insanlara.veremezsinizde.yanında olan dinleyicilere bak.İŞADAMLARI.salih başkanın yanında halk var.farkınız bu işte.bu iş adamları ilemi hizmet vereceksiniz.yine rant yine rant
    Cevapla
  • enes aygün 15 yıl önce Şikayet Et
    eminimki. bu soysal bey eminim güvercin tepenin nerde olduğunu bilmezdir.tıpki kılıçtaroğlunun sultanbeyli yerine tersaneler gitmesi gibi.amanın başkan oralar çooook çamur.ithal ayakkabınız pislenmesin.hem orda lağımlar dışarı akmaktadır.değişik kokulardan rahatsız olursunuz.başakşehirli ve diğer altınşehir,güvercintepe,bayramtepe,kayabaşı,şahintepe gerçek manada bir hizmet görmet istemektedir.bunun için de Salih BEŞİR BAŞKANA OYLARINI VERECEKTİR.yolun açıkolsun salih başkan.duamız ve oylarımız seninle.
    Cevapla
  • recep can 15 yıl önce Şikayet Et
    sen mi?. sizleri de gördük küçükçekmece olarak ne yaptınız ki şimdi yapacaksınız.işiniz gücünüz palavra ve nasıl rant saglarım.başak şehirli kararını verdi.marka şehir başakşehir belediye başkanı M.SALİH BEŞİR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!