Ak Parti Keçiören adayı belli oldu!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un gece yarısı istifa etmesinin ardından AK Parti, Ankara Keçiören ilçesi adayını açıkladı...

Ak Parti Keçiören adayı belli oldu!
Ak Parti Keçiören adayı belli oldu!
GİRİŞ 17.02.2009 11:56 GÜNCELLEME 17.02.2009 11:56
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un gece yarısı istifa etmesinin ardından AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ak'ı aday gösterecek.Ak, yerel seçimler için Ankara İl Başkan Yardımcılığı'ndan istifa ederek, Keçiören'den meclis üyesi adayı olmuştu.

ALTINOK: 'BİR MÜDDET DİNLENECEĞİM

AK Parti Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekilen Turgut Altınok, ''Bir müddet dinleneceğim'' dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Altınok, belediyeye gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Altınok, bundan sonraki siyasi yaşamına nasıl devam edeceğinin sorulması üzerine, ''Bir müddet dinleneceğim, ondan sonra bakacağım'' diye konuştu.

AK Parti yöneticilerinin istifasına nasıl tepki verdiğinin sorulmasına karşılık Altınok, ''Yorum yok'' dedi.

Altınok'u belediye başkanlığı binasına gelişinde, vatandaşlar ve belediye çalışanlarından oluşan kalabalık bir topluluk karşıladı.  Altınok'u alkışlayan gruptan bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Bazı vatandaşlar ''Hırsızlara fırsat verme'', ''Bizim belediyemizde hırsız yok'', ''Gururlu başkan'', ''Arkandayız'', ''Öl de ölelim'' şeklinde sloganlar attı.

Vatandaşların sevgi gösterisi karşısında Altınok, ''Senelerdir burada görev yapıyorum, böylesi bir sevgi gösterisi çok normal'' dedi.

Altınok, evinden ayrılırken de bazı komşuları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aleyhinde sloganlar attı.

Adaylıktan çekilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ''Adaylıktan çekildim, partiden istifa etmedim.'' açıklamasında bulundu.

Bir daha dönüş yok

Keçiören Belediyesi'nden çıkışta gazetecilerin sorularına kısa cevaplar veren Altınok, gerekirse daha sonra açıklama yapacağını söyledi. Belediye önünde Altınok'a destek veren bir grup vatandaş ise belediye başkanını 'Keçiören seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla uğurladı.

Turgut Altınok Ankara Büyükşehir Belediye'si için AK Parti'den adaya adayı olmuş, fakat büyükşehire mevcut başkan Melih Gökçek aday gösterilmişti. Altınok, dün akşam yaptığı açıklamada meclis üye listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntıları gerekçe göstererek Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekildiğini duyurmuştu.


Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 29 Mart seçimlerinde adaylıktan çekilmesiyle ilgili kararının net olduğunu belirterek, "Bir daha dönüşü yok" dedi.
KAYNAK: AA-İHA-CİHAN
YORUMLAR 41
  • caner özkan 15 yıl önce Şikayet Et
    Turgut başkan akıllı insan. Sayın başkan bu dönem kazanamayacağını anladığı için çekildi arkadaşlar.Yaptırdığı anketlerde kazanamama ihtimali vardı, 15 yıl başkanlık yapmış bir insanın kazanamaması siyasi hayatını bitirirdi ama başkan bir molayla siyasete devam dedi. Damaroperasyonu sende amma atıyosun be kardeşim, seneye yerel seçim mi varki başkan seneye büyükşehir adayı olsun?
    Cevapla
  • erol erols 15 yıl önce Şikayet Et
    ATALARIMIZ NE GÜZEL SÖYLEMİŞ:..... 1- Köprüden geçerken at değiştirilmez... *Ne bekliyorsun, adaylık işlemlerinin son günü istifa ederek sadece chp nin ekmeğine yağ sürdün, namuslu bir adama yakışır mı son dakikada arkadaşını yarı yolda bırakmak. 2- Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın... *Böylece halkını da yarı yolda bırakacak karakterde biri olduğunu gösterdin, Biz de diyoruz ki, Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın... Sevdiğimden değil ama, Altınok'un bu nankörane tavrı nedeniyle inadına Melih Gökçek ....
    Cevapla
  • atakan 15 yıl önce Şikayet Et
    altınok. başarılı bir başkandı..ama sayın mustafa ak bence ondan da başarılı olacaktır.. kimse canını sıkmasın..mhp nin keçiören de kazanma şansı yok...mhp ye oy yok keçiörende...altınok başkan kasedi ile maalesef ayrılmak zorunda kalmıştır..ama bence gelen gideni aratmayacak...önemli olan akp..aday okadar sorun değil..neticede belediyede en başarılı isimleri hep akp bulmuştur.. gözüm kapalı akp ye oy veririm keçiörende...
    Cevapla
  • Şahin TARAKCI 15 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu... Bilmediğimz elbette birşeyler vardır ki istifa etmiştir. Yorum yapmak haddimiz değildir. Keçiören için Şükrü Şahin'in (MHP) artık çok daha iyi çalışmasıyla AKP adayını geçeceğini tahmin ediyorum...
    Cevapla
  • Karabudun 15 yıl önce Şikayet Et
    Olay bitmiştir.. Turgut Altınok Keçiören ve Ankarada çok sevilen biri.İstifa etmesi AKP yi zor durumda bıraktı.Eğer aday olsaydı AKP rahat alırdı ama istifa etti...Bence MHP nin işi çok rahatlaştı.Keçiören de herkes Şükrü ŞAhin(MHP) diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti