Diyarbakır mitingi 50 bin kişiyi geçti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ANA ile Diyarbakır'a geldi. Mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'nda da yaklaşık 50 bin kişinin bulunduğu belirtildi

Diyarbakır mitingi 50 bin kişiyi geçti!
Diyarbakır mitingi 50 bin kişiyi geçti!
GİRİŞ 21.02.2009 13:18 GÜNCELLEME 21.02.2009 13:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır programına eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katıldı.

Başbakan Erdoğan'ı, Diyarbakır Havaalanı'nda Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri İhsan Arslan ve Ali İhsan Merdanoğlu, Belediye başkan adayları, partiler ve vatandaşlar karşıladı.

Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır programı çerçevesinde gerek havaalanında gerekse şehir merkezinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Havaalanına yakın yüksek binaların üzerinde özel harekat ekiplerinin bulunması dikkat çekti.

Bu arada, mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'nda da yaklaşık 50 bin kişinin bulunduğu belirtildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 17
  • Mustafa Çetinkaya 15 yıl önce Şikayet Et
    Ne Farkınız Var?. Diyarbakır'da ha DTP kazanmış, ha AKP. Ne farkınız var ki? İkinizde aynı yolun yolcusu değil misiniz? Diyarbakır'da MHP veya SP kazanmazsa terör bitmez. Çünkü kaynakların nere harcandığını bu millet iyi biliyor. Birisi terörle, birisi devletin imkanlarıyla halkın üzerinde baskı kuruyor. Cahil halkta bunların oyununa geliyor. Vay halka cahil dedi diye küfürleri dizdirmeden önce ne diyoruz bir okuyunda anlamaya çalışın.
    Cevapla
  • ahmet kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    size inanamıyorum. diyarbakırlı arkadaşlara söylüyorum arkadaşlar sizin belediye başkanınız bizim askerimizle çarpışırken ölen teröristin evine taziyeye giden belediyenin imkanlarını seferber eden baydemir değilmi bu insanı nasıl belediye başkanı yapıyorsunuz anlamıyorum bence herkes iyi düşünsün çünkü insanlar hakettikleri şekilde yönetilir
    Cevapla
  • mehmet unal 15 yıl önce Şikayet Et
    diyarbakır. 50 bin falan değil.çevre illerden takviye yapıldı otobüslerle.doğudaki akp teşkilatlarının hepsi burdaydı.plakalara baksaydınız anlardınız.merkezden katılan 5-10bin kişi falandı.bi de geçiş güzergahındaki tüm esnaf kepenk indirdi.
    Cevapla
  • Bülent Dilek 15 yıl önce Şikayet Et
    YORUMCU ARKADASLARAAAAAAAAA. Sevgili yorumcu arkadaslara sesleniyorum kim olursa olsun demokrasi ve bir birlerinizin görüslerine katilmasaniz bile bir birinize saygiyla davranin gecmisden ders alalim.Gecmisin zararlarini bu nesil vede böyle birbirlerimize cirkefli vede kirici olursak gelecek nesilede güzelbirsey birakmiyacagimizi bilelim gecmisdeki hatalarla düsüncelerimizide gecmise odaklamiyalim ileri vede daha huzurlu bir ülke kardeslik olsun derim.Bir insanin görüsüne saygi duyalim katilmakta mecburiyetligimiz yok.saygilar.
    Cevapla
  • müslüm höpükoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir gelişme. sayın başbakanımızı canı gönülden kutluyorum.doğ ile batı arasındaki bu birlik ve bareberliği sağladığı için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt