Mansur Yavaş'tan sonuçlara itiraz

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş seçim noktalarında usulsüzlükler yaşandığını savunarak belediye otobüslerinin kaldırılmasını istedi.

Mansur Yavaş'tan sonuçlara itiraz
Mansur Yavaş'tan sonuçlara itiraz
GİRİŞ 30.03.2009 00:03 GÜNCELLEME 30.03.2009 00:03
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

MHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle'de İlçe Seçim Kurulu'nda bir sandık çalınırken şahısın suçüstü yakalandığını söyledi.

Mansur Yavaş, parti genel merkezinde açıklama yaptı. Yavaş, konuşmaya başlamadan önce, birkaç dakikalığına elektriklerin kesildiği gözlendi. Bu sırada partililer "Ülkücü hareket engellenemez" sloganları arttı.

Gelen bilgilere göre sandıkların yüzde 50'sinin açıldığını ifade eden Yavaş, "Fakat televizyon kanallarında farklı rakamlar açıklanıyor. Yarışma şu anda benimle, Gökçek arasında sürüyor. Benim aldığım son verilere göre, yüzde 36 Gökçek, yüzde 34 benim oyumdur." dedi.

Çeşitli yerlerde elektrik kesintilerinin devam ettiğini kaydeden Yavaş, "Seçimin güvenliğine gölge düşmek üzere. YSK sağlıklı veri girişi yapamıyor. Emniyet güçleri başta olmak üzere tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. Yenimahalle'de ilçe seçim kurulunda bir sandık çalınırken, şahıs suç üstü yakalanmıştır. Şu anda şahıs hakkında yasal işlem yapılıyor. Dikmen'de oy pusulası hırsızlığı olduğu yönünde bilgiler geliyor." diye konuştu.

İlçe seçim kurulu önlerinde belediye araçlarının durduğunu kaydeden Yavaş, "Bir görevlendirme yapıldıysa, başka kamu araçları yok muydu? Neden belediye araçları kullanılıyor? 21. yüzyılda elektrik kesintilerinin bir izahı olmalı. Benim televizyon programlarımda da zaman zaman elektrik kesintileri oluyordu, bunu bildirdik fakat hiçbir işlem yapılmadı." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 79
  • sezgin yıldırım 14 yıl önce Şikayet Et
    gerçek ülkücüler. bu seçimde anlaşıldıki ülkücülüğün gerçek adresi bbp. oyunu chp ye satan mhp değil işbirliği yapacaktınız bari sağ bir partiyle yapsaydınız anasolm hükümeti mhp nin şirazesini bozmuş anlaşılan. yalan yok mhp ye 99 seçimlerinde oy verdim gittiler solpartinin kuyruğuna yapıştılar böyle pısırık olacağını bilseydim oy vermezdim bir daha mhp mi aslaaaaaa türkiyede adam gibi iki parti var biri bbp diğeri ak parti
    Cevapla
  • Hasan Mol 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin. Sevgili mhpli yorum yazan kardeşlerim,partiniz bu memlekete daha önce hangi hizmeti yaptı bir kaç örnek verebilirmisiniz.Artık chp den hiç farkınız kalmadı.Bugün akp çok başarılı değildir.Ama şu partilerin hepsi iktidar oldu hepsini gördük.Ne verdiler acaba.Akp den daha iyisi gelirse bidahaki seçime ona veririz.Ama asla şu anki patiler 4. altarnatif bile olamaz.Kimlere güvendiğinize bir bakın.neler verdiklerine bakın bişey göremezsiniz çünkü bişey vermediler.haberiniz ola.saygılar...
    Cevapla
  • Çetin TEKİN 14 yıl önce Şikayet Et
    Emniyeti mi hatırladınız.. Hayırdır Emniyeti neden çağırıyorsunuz yoksa yinemi tartaklayacaksınız, sicilmi lazım, isim mi lazım senin gibi kaliteli bir insan nasıl orda anlamıyorum.
    Cevapla
  • yavuz selim 14 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek. Siz bu oy verdiğiniz adamın asıl mahiyetini bilseydiniz... AKP MYK'sında %50 veto yiyen ve AKP Ankara milletvekillerinin bile çoğunun oy vermediğini bilseydiniz... Bunun altında yatan gerçekleri bilseydiniz... Gökçek'e bırakın oy vermeyi, günahınızı vermezdiniz... Ama sizde suç yok... Suç bu adamın tehdit ve şantajına boyun eğerek gene AKP adayı yapanda... Siz sanıyor musunuz bu 5 yıl hizmet göreceksiniz? Görürsünüz bakalım görürsünüz... Müstehak size müstehak...
    Cevapla
  • rahmi bozkurt 14 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir ders olmalı. bu seçimde bize gösterdiki akp yi chp,mhp,doğan partisi,doğan partisinin assolisti saadet partisi,ergenekoncusu diğerleri en olumsuz krizin kavurduğu bir zamanda bile güç birliği yapsalar dahi yıkamıyolar sadece sallıyolar.rüzgar kayadan ne götürürki sadece tozu gider.demekki akp nin kemik oyu 100/40 bu seçimde bunu gördük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi