Elazığ Valisi Tokat Valiliğine atandı

Elazığı Valisi Muammer Muşmal'ın, görevine yeniden iade edilmesi sebebiyle Vali Muammer Erol, karar ardından Tokat Valiliği'ne atandı.

Elazığ Valisi  Tokat Valiliğine atandı
Elazığ Valisi Tokat Valiliğine atandı
GİRİŞ 10.07.2009 20:50 GÜNCELLEME 10.07.2009 20:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Elazığı Valisi Muammer Muşmal'ın, İçişleri Bakanlığı tarafından merkeze alınmasının ardından mahkeme kararı ile görevine yeniden iade edilmesi sonucu, Elazığ'a atanan Vali Muammer Erol, karar ardından Tokat Valiliği'ne atandı.

Ocak ayında eski vali Muammer Muşmal'ın İçişleri Bakanlığı tarafından merkeze alınmasının ardından yürütmenin durdurulması talebiyle Danıştay'a başvurmuştu. Mahkeme, müracaatı haklı görerek Muammer Muşmal'ın görevine iade edilmesi kararını verdi. Bu kararın ardından henüz altı ay önce Elazığ'a vali olarak atanan ve kısa sürede şehrin insanı tarafından çok sevilen Vali Muammer Erol ise Tokat Valiliğine atandı.

Vali Erol, yayımladığı veda mesajında, altı aylık süre içerisinde şehrin kültürel, sosyal, iktisadi ve kültürel gelişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını ve bunları yaparken de halkın memnuniyetini önplanda tutmaya gayret sarf ettiğini söyledi. Elazığ'da bulduğu en güzel şeyin misafirperverlik, mertlik, dürüstlük ve vatanperverlik olduğunu vurgulayan Erol, Elazığlılardan helallik istedi.
 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • saltuk çetinkaya 14 yıl önce Şikayet Et
    Valinin sözlerine. gülüyorum
    Cevapla
  • kilic 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin. Syn Muammer Erol gerçekten bu mevkiye yakışan karakterde bir adamdı çok vali gördüm bunun gibi mütavazi hakkaniyetli özel bir işi için devletin imkanlarını kullanmayan kul hakkını bilen bir insandı Allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin. yeni görevinde başarılar syn valim
    Cevapla
  • h.hüsnü tümen 14 yıl önce Şikayet Et
    yatırımcılar sıra sizde. kamyon fabrikası ve diğer yatırımcılar işte yatırmlardan vazgeçmenizin sebebi gösterdiğiniz vali görev başına geldi. siz ne zaman geleceksiniz.
    Cevapla
  • turan kaçmaz 14 yıl önce Şikayet Et
    ,,. ALLAH işini gücünü rast getirsin...
    Cevapla
  • memet023 14 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldin sayın VALİM. bir elazığ lı olarak ne kadar çok sevindim anlatamam. Bu günü ELAZIĞ' lılar bayram olarak belirlemeli ve her sene kutlamalılar. Yani benceeee.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı