Türkiye'deki fişlenen sitelerin LİSTESİ

İhbarcı subayın yolladığı ilk mektup sıcaklığını korurken ikinci bir şok mektup daha savcılığa uluştı. Bu mektupda ise Türkiye'deki bazı internet siteleri, irticacı, bölücü, tarafsız ve Fethullahçı gibi tanımlarla gruplandırılmış.

Türkiye'deki fişlenen sitelerin LİSTESİ
Türkiye'deki fişlenen sitelerin LİSTESİ
GİRİŞ 04.11.2009 05:08 GÜNCELLEME 04.11.2009 05:08
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

İhbarcı savcılığa bu kez mail yoluyla ulaştı ve 'sayın savcım' diye başlayan yaklaşık 3 sayfalık mailinde Genelkurmay'da hazırlanmış benzer belgelerin örneklerini gönderdi.

Yeni belgelerde 'internet siteleri andıcı' ve 'psikoojik hareket sitelerinin listesi' olduğu öğrenildi. Belgenin üst kapağında Albay Dursun Çiçek için açılmış bir imza bölümü de bulunuyor. Ancak Çiçek'in imzası belgede bulunmuyor.

Fişlenen siteler arasında Haber7.com'un da 'İrticai haberi sitesi' olarak kayıtlara geçtiği görülüyor.

İddialara göre belgeler, Türkiye ve dünyda 400 kadar sitenin takibe alındığı ortaya koyuyor.

İŞTE O SİTELER<<<TIKLAYIN>>>

CAFESİYASET.COM

YORUMLAR 77
  • Mimiga 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara fırsat vermesin. Ellerine fırsat geçse sadece fişlediklerini değil bizleri de Taksim Meydanı'nda sallandırırlar. Hala bu tip hayaller kurabiliyorlarsa tedbiri elden bırakmamak lazım: TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK, ATAM İZİNDEYİZ, ORDU GÖREVE, KAHROLSUN İRTİCA, ŞANLI TSK, EN BÜYÜK BAŞBUĞ, KANKAM BURÇİN :Pp (Arasıra yorumların içine ekleyelim ne olmaz ne olmaz:))
    Cevapla
  • Muhterem Arslanlı 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu listeyi oluşturanların TSK'dan tasfiyesi şart. TSK'mız kahraman ordumuz Peygamber ocağıdır.Bu tür bir fişleme operasyonunun TSK nın görev ve misyonu ile hiçbir alakası olmadığı açık.Fikir ve düşünce özgürlükleri bağlamında kendi görüşleri ile ilgili bilimsel ve ilmi yayınlar yapan siteleri neden TSK fişlesin ki? Bunları yapanlar belli ki TSK içinde konuşlanmış cuntanın Ergenekoncu yapılanması.TSK'nın bunların varlığından haberi yoktuama Şimdi bu hastalığı kendi bünyesinden atmalı ve her zaman olduu gibi imanlı Türk milletinin yanında yerini almalıdır.
    Cevapla
  • konuşu-yorum 14 yıl önce Şikayet Et
    Gericiler.wordpress. Hamd olsun gericiler olarak biz de listede yerimizi almışız. Lakin galiba bu listeyi baya bir eski. Gericileri kapatalı 1 yıldan fazla oluyor. Eski bir liste olduğu belli. ONUR DUYDUK listede olduğumuz için...
    Cevapla
  • koray cantay 14 yıl önce Şikayet Et
    yargı üzerinden ergenekoncuların gölgesi kalksın. ergenekon'un en önemli silahı yargı.yargı üyelerini şantaj ve baskıyşa etkileri altına alıp olayları istedikleri şekilde yönlendiriyorlar. yıllardır bu şekilde her önemli olaya müdahale ettiler.türkiye'yi karanlığa sürüklemeye çalışan bu kuvvetler en kısa zamanda temizlenmeli. önce yargıda yeni yapılanmalara gidilmeli
    Cevapla
  • Muhammet KALE 14 yıl önce Şikayet Et
    girmesek :). birdaha girmesekmi ne yapsak haha çok komik bir liste olmuş :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!