Yeni ankette AK Parti'nin oy oranı

Gündem cuntacı subaylar operasyonu ile çalkalanırken, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, henüz Başbakan Erdoğan'ın bile görmediği yeni seçim anketi sonuçlarını açıkladı. Çıkan sonuçlar, Arınç'ı memnun etmiş görünüyor.

Yeni ankette AK Parti'nin oy oranı
Yeni ankette AK Parti'nin oy oranı
GİRİŞ 23.02.2010 08:26 GÜNCELLEME 23.02.2010 08:26
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, henüz Başbakan Erdoğan’ın bile görmediği anket sonucunu açıkladı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN Türk’teki “Tecrübe Konuşuyor” programına katılarak Cengiz Çandar ve Hasan Cemal’in sorularını yanıtladı. Arınç seçim ve referanduma ilişkin açıklaması özetle şöyle idi:

REFERANDUM: Öyle bir paket yapmalıyız ki bu paketin bir maddesinde farklı düşünse bile siyasi partiler diğer maddelerine destek olabilmeyi de düşünebilsinler. Hem onların desteğine ihtiyacımız var, hem de referanduma sunduğumuz zaman toplumun o kesimleri kendilerini orada görebildikleri için referandumda ’evet’ oyu kullanabilsinler. İyi çalışmayla, iyi ambalajla, iyi paketle Meclis’in ve halkın önüne çıkmak mecburiyetindeyiz.

Başbakan’ın görmediği anketi açıkladı: AK Parti % 39

Cumartesi günü kendisine sunulan ve henüz Başbakan’ın dahi bilgisine sunulmamış anket sonuçlarına göre AK Parti’nin oyunun yüzde 39 olduğunu belirten Arınç, Özal ve Ecevit örneklerini anımsatarak, “referandum rüzgarıyla seçime gitme” gafletine düşmeyeceklerini vurguladı. Arınç, “Ben olsam seçime giderdim” sözünü muhalefetin blöfünü görme amaçlı kullandığını ifade etti.

YORUMLAR 79
  • hasan 13 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmeli öğretmenlere verilen kadro sözü tutulmadıkça. sözleşmeli öğretmenlere yıllardır verdikleri kadro sözünü hükümet yani ak parti tutmazsa ben oyumu chp ye verecem.ben kazanamıyorsam akp de kazanmasın.
    Cevapla
  • yılmaz yıldırım 14 yıl önce Şikayet Et
    akp yolcu. geçmiş seçimde akp ye verdim.herkesle kavgalıu bir hükümet.orduyla,danıştayla,hsyk,yargıtayla,işçilerle,memurlarla,doktorlarla,muhalefetle,anamuhalefetle,basının büyük kısmıyla.yani neredetse herkesle kavgalı.bunun için vermedik biz oyumuzu akp ye.ama almasınıda biliriz.
    Cevapla
  • Aliya Izzetbegovic 14 yıl önce Şikayet Et
    hahaha..... su millete hala yobaz vs. gbi kavramlar kullanan jakobenist insanların hali beni cok gulduruyor. ozellıkle akp %20 alır ve %10 u bilmem şu yobazlardan bu yobazlardan diyen kisiye ve onun nezlinde onun gibi dusunen herkese soyleyecegim tek sey: sizin bu acınası haliniz beni cok guldurdu Allahta sizi güldürsün emi :D Siz isteseniz de istemeseniz de düsünceleriniz coktan dort kolluya bindi bile :D Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • fatih sultan 14 yıl önce Şikayet Et
    BBP. BBP diyorum M.YAZIIOĞLU nun arkadaşları diyorum ve Yalçın TOPÇU diyorum
    Cevapla
  • cem koymen 14 yıl önce Şikayet Et
    inadına akp yazanlara. evet inadına akp,3 milyon kayıtlı işsizler topluluğunu 6 milyona çıkarsın diye,6 milyon asgari ücrette çalışanı günde 1 simit 1 çay parası diyep,dalga geçen Cemil Çiceği tekrar bakan yapmak için,Dünyanın en zengin başbaklar sıralamasında 10.olan Tayyip Erdoğanı 1.sıraya taşımak için,Çiftçi de elinde son kalan traktör ve toprağını satsın diye,741 tane satılan kit lere daha yenilerini eklemek için inadına akp ,işi yarım bırakmasın değilmi arkadaşlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti