Aşkı için 8 ayda 60 kilo veren AKP'li!

Manisalı Abdullah Polat, 8 ayda 60 kilo vererek sevgilisi Zümrete Pınar Timur ile nikâh masasına oturmayı başardı

Aşkı için 8 ayda 60 kilo veren AKP'li!
Aşkı için 8 ayda 60 kilo veren AKP'li!
GİRİŞ 12.04.2010 10:20 GÜNCELLEME 12.04.2010 10:20

Ali Filizkan'ın haberi

Manisa'da kilolarıyla başı dertte olan Abdullah Polat (32), sevdiği kızın, "Zayıflarsan evlenirim" koşulunu yerine getirdi ve dün nikah masasına oturdu. 240 günde 143 kilodan 83 kiloya düşen Polat ve Zümrete Pınar Timur'un nikah töreninde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Manisa Valisi Celalettin Güvenç şahitlik yaptı.

Siyasi kariyerini babası Nejdet Polat'ı takip ederek sürdüren Abdullah Polat, AK Parti il yönetimlerinde ikinci başkan oldu. Bir reklam ajansının ortaklarından olan Polat, Manisa da aşırı kilolarıyla herkes tarafından tanınmaya başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da aşırı kilolarına takılmaları üzerine Polat, 8 ay önce zayıflama kararı aldı.

Zayıflama kararında bir yıl önce yakın arkadaşı Bedrettin Keneş'in aracılığıyla tanıştığı Zümrete Pınar Timur'a gönül vermesi de etkili oldu.

OLMAZSA OLMAZ
Evlilik teklif ettiği Zümrete Pınar Timur'un, "Bu kilolarla olmaz. Zayıflarsan düşünürüz" sözleri Abdullah Polat'ı harekete geçirdi. Manisa Anemon Otel'de zayıflama programına giren Abdullah Polat, "Her sabah ve akşam sıcak havuzda yüzdüm, yürüyüş bandında yürüdüm. Verilen her programı uyguladım, disiplinli yiyecek programını da uygulayarak 240 günde 83 kiloya düştüm. Pınar'a verdiğim sözü tuttum ve bugün nikah masasına oturdum. Beni kilolu halimle tanıyanlar kiloları verdikten sonra tanıyamadı. Eşim kadar annem ve babam da çok sevindi. Sağlığım her şeyden önemliydi ama sevdiğim kişiye kavuşmamı sağladığı için de çok mutluyum" dedi.
Gelin Pınar Polat ise, eşi Abdullah Polat'ı 'çok nazik ve bilgili' diye nitelendirip, "Onun tek kusuru aşırı kilolarıydı, ondan da kurtuldu" diye konuştu.

CÜZDAN GELİNE
Kalabalık davetli grubunun katıldığı nikahta Zümrete Pınar Polat'ın babası Şemsettin, annesi Adalet Timur ve Abdullah'ın babası Nejdet ile anne Gönül Polat konukları tek tek karşıladı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, evlilik cüzdanını geline verirken, "Bunu iyi sakla. Arada sırada yerini Abdullah'a söyle. Abdullah'ı forma soktun, kutlarım" yorumunu yaptı.

KAYNAK: YENİ ASIR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?