Kılıçdaroğlu'nun aciz kaldığı an VİDEO

Haberx yazarı CHP liderinin acziyet içinde olduğu görüntülerden bahsetmişti. Yazarın bahsettiği görüntülerde, Kemal Kılıçdaroğlu parti otobüsünden inerken itiliyor, sinirinden yumruğunu sıkıyor. İşte o görüntüler:

GİRİŞ 08.09.2010 16:00 GÜNCELLEME 08.09.2010 16:00
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Haberx.com yazarı Rauf Atilla Polat önceki gün yazısında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüntülerinden bahsederek, “Ortaya çıkacak olan görüntülerde de göreceksiniz ki; CHP'li politbüro bir lidere nasıl da ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor, adam yerine koymuyor ve aşağılıyor.” İfadelerini kullanmıştı.

Polat, CHP’li üst yöneticinin yaptığı hareket sonrası Kılıçdaroğlu’nun acziyet içinde kalarak yumruğunu sıktığını yazmıştı.

YUMRUĞUNU SIKIYOR

Rauf Atilla Polat’ın bahsettiği görüntüler bugün ortaya çıktı. Görüntülerde bir miting öncesi araçtan partililer sırayla inerken, kapıda bekleyen Kemal Kılıçdaroğlu hamle yaptığında Hakkı Süha Okay Kılıçdaroğlu’nu eliyle itiyor ve diğer elini havaya doğru kaldırdıktan sonra yoluna devam ediyor. Okay, otobüsten indiğinde yüzündeki ifade birine kızdığını gösteriyor. Kılıçdaroğlu’nun bu durumun ardından sol elini sıkıp yumruk yaptığı gözleniyor.

İşte Rauf Atilla Polat’ın önceki gün yayınlanan yazısından ilgili bölüm:

Kılıçdaroğlu'nun görüntüleri...

Bugün-yarın çıkar.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun nasıl çaresiz bir lider olduğunu yazdığımızda bize serzenişte bulunuyorlardı.

Evet acı bir gerçektir ki, Kemal efendi hiç bir zaman lider olamayacak.

Tüm yaşananları ile herşey çok açık.

Ortaya çıkacak olan görüntülerde de göreceksiniz ki; CHP'li politbüro bir lidere nasıl da ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor, adam yerine koymuyor ve aşağılıyor.

Kılıçdaroğlu'na CHP'li bir üst yöneticisinin yapmış olduğu hareket ve Kemal efendinin acziyet içerisinde kalması, çaresizliği ve ızdıraptan yumruğunu sıkışı...

O görüntüleri gördükten sonra; Zirvede kalmak için o zilliyet içerisinde yaşamaktansa - izzet içinde vekil olarak kalmanın çok daha evla olduğunu bir kez daha müşahede edeceksiniz...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 161
  • Celilcan 13 yıl önce Şikayet Et
    bugün kendi milletvekili itip kakıyor yarın amerika avrupa itip kakacak. Sen mi yöneteceksin bu ülkeyi önce genel başkanlığını yaptığın partide ipleri eline al. ecevit şapkası takıyor taklitçi tıpkı ecevit olacak buda ecevitin hala aklımdan silinmeyen bacak bacaga atmıs clintonun karsısında, ayakta el pence durup boynunu eğmesini daha çok göreceğiz eğer bu adam başa geçerse... uyan türkiye bundan 10 sene önce ülkemizin duruşuna, imajına bakın birde şimdiki imajına bakın. Sen çok yaşa başbakanım
    Cevapla
  • AGLAYIN SU YÜKSELSIN 13 yıl önce Şikayet Et
    SOKAK SÜPÜRGECİSİ OLMAK BÖYLE BİR MUAMELEYE TABİ TUTULMAKTAN DAHA ONURLUDUR. Ergenekon, bu zavallı adamın perişanlığının üzerine basarak parsa devşirmeye çabasına girmiş besbelli. Fakat insaf, bu kadar da olmazki!
    Cevapla
  • cuneyt alkan 13 yıl önce Şikayet Et
    Yuh. Bu görüntülere ve içeriden sızan bilgilere rağmen Kılıçdaroğlunun durumunu inkar eden yorumculara diyecek başka bir sözüm yok. Şimdiye kadar ne bir siyasi partinin kapısından girdim nede aynı ortamı paylaştım. Fakat CHP ve Ergenekon mantığını savunanların zavallı ve nefret hallerini görünce Evet demeye karar verdim. Takunya yalayıcı diyen Ali Ercan sen nereleri yalıyon onu merak ediyorum. Zaten önce sizler hakaret edip alevlendirirsiniz ortalığı.
    Cevapla
  • Taha Yasin YILDIZ 13 yıl önce Şikayet Et
    muavin gandi kemal. Güzel mavin olur kemalden
    Cevapla
  • enis 13 yıl önce Şikayet Et
    :). yazık size yazık ki insanları nerden eleştireceğinizi şaşırmışsınız.ßen chp li filan değilim ama sizin bu halinizi gördükçe gülüyorum.Ayıptır Ayıp..kimse kemale gülmüyor burda size gülüyor..ßu kadar mı yanlış yorumlanır..Bu kadar mı çarptırılır..yazık çok yazık.. vesselam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı