AK Parti'de son gün istifaları yaşandı

AK Parti'de milletvekili aday adayları, teşkilatlarından istifa etti. Son gün olması nedeniyle bazı illerin il başkanları da istifalarını verip adaylık başvurusu için sıraya girdi.

AK Parti'de son gün istifaları yaşandı
AK Parti'de son gün istifaları yaşandı
GİRİŞ 15.01.2011 23:57 GÜNCELLEME 15.01.2011 23:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti’de önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilliği aday adayı olacak isimler belli oldu. Partinin Ankara il teşkilatlarından toplam 31 kişi görevlerinden istifa etti.

Milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe teşkilatlarında görev alan yöneticiler için tanınan sürenin bugün sona ermesiyle AK Parti Ankara teşkilatlarında görev yapan; AK Parti İl kadın Kolları Başkanı Tülay Selamoğlu ile yönetiminden 3 kişi; AK Parti İl Yürütme Kurulu ve il yönetim kurulundan 7'şer kişi, İl Demokrasi ve Hakem Kurulu'ndan eski İl Başkanı Halis Bilge ve iki kurul üyesi, Çankaya İlçe Başkanı Av. Aladdin Varol ve yönetimden 6 kişi, Mamak İlçe Başkanı Av. Ercan Kınacı, Polatlı İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ferhat Karabulut olmak üzere 31 kişi görevini bıraktı.

İstifa eden diğer isimler şöyle:

AK Parti Ankara İl Teşkilatı Yürütme Kurulun'dan Rıza Gezer (Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı), Dr. Hüseyin Aydın (Seçim İşleri Başkanı), Av. Bekir Eren (Tanıtım ve Medya Başkanı), M. Atilla Irkıçatal (Dış İlişkiler Birim Başkanı), Sebahattin Korkmaz (Sosyal İşler Başkanı), Hicran Sarıhan (Halkla İlişkiler Başkanı), Ümit Altuntaş (Genel Sekreter).

İl Yönetim Kurulu üyeleri: Ömer Selvi, Av. Ahmet Gül, Bekir Horuz, Av. Mustafa Kula, Çiğdem Orhan Sarıkaya, Ertuğrul Erdal, Av.İlhan Yetişkin, Medar Çoban.

Ankara İl kadın Kolları Yönetimin Kurulu'ndan Saliha Dönmez (Dış İlişkiler Birim Başkanı), Zeynep Kale, Firdevs Akça ( İdari ve Mali İşler Birim Başkanı, Zeynep Kale.

AK Parti İl Demokrasi ve Hakem Kurulu'ndan Halis Bilge (Kurul Başkanı), Hüseyin Filiz (Kurul üyesi), Yücel Aydın (Kurul Üyesi).

AK Parti Çankaya İlçe Yönetim Kurulu'ndan Yeşim Saka (İlçe Başkan Yardımcısı), Özlem Ulusoy (İlçe Başkan Yardımcısı), Osman Remzi Karakaş (İlçe Başkan Yardımcısı), Nuray Şahin (İlçe Yönetim Kurulu Üyesi), Sait Turanlı (İlçe Yönetim Kurulu Üyesi) ve Sevinç Türkeş (İlçe Kadın Kolları Başkanı). 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 10
  • baybars can 13 yıl önce Şikayet Et
    vekil olmak için.... vekil olma koşulları çok ağır akpartide,benim düşüncem şu vekil olmayı hak eden ama maddi imkansızlıkla vekil olamayan bir hayli yetişmiş gerçek anlamda entellektüel ve aydın kişilikler var,başbakan bu işe bir el atsada birazda,şu fakir halkımızın çocuklarından gençlerde kişileri meclise ve topluma kazandırsa,siyaseti sadece imkanı olanlar değilde,herkesin yapabileceği bir yapıya götürse çok güzel olur,eee bakıyoruz milletvekili kürsüde konuşmasını dahi beceremiyor,bir avuş muhalefet sustutuyor iktidarı.
    Cevapla
  • mehmet öztürk 13 yıl önce Şikayet Et
    çocukları amerikada okutmak. birçok vekil ve bakanın çocukları amerikada okuyor . bir değil birkaç çocuk birden. orada ev tut sağlık sigortası yıllık 40 bin dolar. okul ve iaşe masrafları. ayrıca türkiyede geride kalanlar da lüks içinde yaşıyor. eskiden ticaretle uğraşanlar da para var desem tamam. ama memurluktan giden vekiller de aynı. çocukları amerikada lüks içinde . kendileri burada. 8-9 bin lira vekil maaşıyla bunlar olur mu? bir de başörtüsü yüzünden demiyorlar mı?Allah tan korkun.
    Cevapla
  • Yusuf Yıldırım 13 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH KORKUSU.!!!!. Arkadaslar Allah korkusu diye yazmis , Bazilari icin O da ne ? Lideri say hep peki efendim de kap balli boregi .! Bakin buradan yaziyorum su iki yilda emekli olma isini kitabin hangi sayfasinda buldular ve hagi kitapta ise lutfen bir daha baksinlar bu para helal degildir. Milletvekili olmak nimet degil kulfet olmali aslinda ama Ulkemizde maalesef balli borek.. Hal boyle olunca bize de Yeyin efendiler yeyin aksirincaya tiksirincaya kadar yeyin demek dusuyor amaaaaa unutmayin bu isin muhasebesi de var.
    Cevapla
  • cem uz 13 yıl önce Şikayet Et
    Buyuk bulusma. Isteyerek veya istem disi yaplian menfi islerin hesabi buyuk bulusma gununde zor olur. Akli basinda Allah korkusu olan vekiller, yapilan haksizliklara hala sesiz kalip zulume engel olamiyorlarsa, Kendi zevk ve rahatlarindan fedakarlik yapip muhtac olan vatandasina sahip cikmiyorsa, ben onlari Allah a havale eder, ahirette iki elimin yakalarinda olacagini, okuyan bir vekil varsa bildirmek isterim.
    Cevapla
  • harun zoroğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    çiğer den pay... hep en son oraya girmesi gerkenler önceden giriyor çün kü meclise girmek için dürüst olmama haram yiyip semirilmiş olma şartı var..hurraaaaaaaaaaa...çünkü o başvuru parasını alınteri ile para kazanan hiçbir vatandas veremez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu