CHP'nin yeni şarkısı Işılak'tan çalıntı mı?

CHP'nin Onur Akın tarafından bestelenen seçim için şarkısının 'çalıntı' olduğu iddia edildi. Şarkının AK Parti için Uğur Işılak'ın bestelediği 'Herşey Türkiye İçin' parçasının müziğiyle aynı olduğu belirtiliyor..

CHP'nin yeni şarkısı Işılak'tan çalıntı mı?
CHP'nin yeni şarkısı Işılak'tan çalıntı mı?
GİRİŞ 13.02.2011 07:29 GÜNCELLEME 13.02.2011 07:29
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Ferhat Esnek'in haberi

Önceki günlerde CHP Seçim Koordinasyon Binası'nda düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan şarkıyı Onur Akın'ın bestelediği  'Ak dediler Kara çıktı' basına dinletildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, kendisiyle ilgili böyle bir şarkının yapılmasının onur verici ve olağanüstü olduğunu belirtti.

Buraya kadar herşey normaldi ama Uğur Işılak facebook sayfasına hayranları ve okurları şarkının melodisinin "tanıdık" olduğunu iletti ve çalıntı olduğu idda edildi.

Uğur Işılak'ın Ak Parti'nin 2007'de seçim şarkısı olarak kullandığı "Herşey Türkiye İçin" isimli parçasıyla oldukça (!) benzerlik gösteren Kılıçdaroğlu'nun seçim şarkısı, daha meydanlara inmeden çalıntı iddiasıyla adından söz ettirecek.

Yine Onur Akın'ın yerel seçimlerde Kılıçdaroğlu için yazdığı 'Kılıçdaroğlu' şarkısının da Ahmet Kaya'nın 'Kadınlar' şarkısından çalıntı olduğu iddia edilmişti.

Dinleyin siz karar verin:

UĞUR IŞILAK'IN 'HERŞEY TÜRKİYE İÇİN' ŞARKISI

BU DA ONUR AKININ 'AK DEDİLER KARA ÇIKTI' ŞARKISI

HABER 7

YORUMLAR 120
  • ali 13 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç haber değeri bile yok. Ne bekliyordunuzki genel müdürlüğü zamanında ssk yı birilerinin arka bahçesi yapıp peşkeş çekmedimi Bugün tükürüp en fazla 2 saat sonra yalamıyormu onlar için gayet doğal şarkı çalmak alıntı yapmakta neki Allah muhafaza birde iktidar olduğunu düşünün
    Cevapla
  • burhan kamalı 13 yıl önce Şikayet Et
    bu değil aynısı değil ne alakası varr. birincisi gayet gerçek bir şarkı alttaki yalan dolan sahte kelimeler gerçek dışı sölemler var ikisi nasıl aynı olabilir bende şarkının sonuna eklemek istediklerim var 12 haziranda belli olacak karası akı atsalar onca iftirayı yalanı doğrusunu bilir ülkemin halkı tutunduğu kolu dalı düşücek kırılıcak paslı tenekeden kılıcı açılınca seçim sandığı
    Cevapla
  • selahattin er 13 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal.... artik her konuda başbakanımızı taklit eden (benim adim kamal) ,seçim şarkısınıda ak partiden çalması gayet normal olmakla bereber,gene de knunen ne derece etik oluğu aaaştırılmalı... hatta gereginin yapılması tarafındayım. ne ise taklit bahanesiyle hiç değilse bazı güzellikler sergiliyor zat.bu ülkemize faydalı olcaksa,varsın taklit etsin mahsuru yok...
    Cevapla
  • hasan sadi oren 13 yıl önce Şikayet Et
    avrupadan bakis. suana kadar erdogan cok basarili,avrupada bir erdogan sikintisi var cunku erdogan avrupaya ihtuyacimizin olmadigini gosterdi,afrika v,asya ve ortadogu,ulkemizi ornek alan kitalar ,ben ingilterede yasiyorum ve ingilterede buyuk bir ekonomik kriz var issizlik artti,ekonomisler diyorki turkiyenin tecrubelerinden yararlanmak gerikir diyor ve ekliyorlar suanda avrupada en guclu ekonomi turkiyede diyorlar,iste boyle kiskirtmalarla turkiyeyi zayiflatmak istiyorlar ama bosuna ,sirke kupune zarar verir
    Cevapla
  • yusuf 13 yıl önce Şikayet Et
    Çalıntı mı değil mi bilmem ama. Valla çalıntıdır değildir bilmem ama iki müziğinde ritmi kötü, duyunca heyecan gelmiyor. Fark olarak söyleyebileceğim şey ak partinin müziği insana olumlu düşünceler gönderirken, chp nin müziği karamsarlık ve umutsuzluk gönderiyor. Birinde hep pozitif diğerinde hep negatif var. Ben bunu farkettim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu