Kılıçdaroğlu çıkan merdivenden inerse VİDEO

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Nasreddin Hoca fıkrası gibi hamle. CHP Lideri, yürüyen merdivenden inmek isterken, aşağıya gidene değil de yukarıya çıkana binince ortaya bakın nasıl bir görüntü çıktı.

GİRİŞ 16.02.2011 15:32 GÜNCELLEME 16.02.2011 15:32
Bu Habere 276 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş'ta düzenlediği basın toplantısının ardından yürüyen merdivende zor anlar yaşadı. Yanlış merdivene binen Kılıçdaroğu, yukarı hareket eden merdivenden güç de olsa aşağıya indi.

 Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Kılıçdaroğlu, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Soner Yalçın'ın dinlemelere takıldığı için gözaltına alındığı yönündeki bir soruya Kılıçdaroğlu, "Telefonların dinlenmesini ayıp olarak değerlendiriyorum. Benim, evimin ve çocuklarımın telefonları dinleniyor. Bunun adı 'ileri demokrasi' oluyor, ne söyleyebilirim?" cevabını verdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra, aşağıya inmek için yan yan hareketsiz halde duran yürüyen merdivenlere yöneldi. Aşağıya inmek isteyen Kılıçdaroğlu, yanlışlıkla yukarı çıkan merdiveni kullanınca zor anlar yaşandı.



Önce hareket etmeyen merdivenin ortasına gelen Kılıçdaroğlu, merdiven yukarı doğru çıkınca şaşkınlık yaşadı. Bir süre ters yönde inen Kılıçdaroğlu, görevlilerin merdiveni durdurmasıyla aşağıya inebildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 276
  • selimfirat 13 yıl önce Şikayet Et
    Anayasa Mahkemesine giderler. şimdi bunlar yürütmenin durdurulması için AYM giderlerse şaşmayın. :)))
    Cevapla
  • Ergin 13 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH YOLA GETİRSİN. CHP Merdiveninin yürütmesini durdurmak için anayasa mahkemesine başvurmuş
    Cevapla
  • DOGAN YENILMEZCAN 13 yıl önce Şikayet Et
    HASAN KARABASAN. Seni alninin tam ortasindan shirrrrak diye opuyorum ... Buyuksun ...... Allah a Emanet Ol...
    Cevapla
  • karaşahin 13 yıl önce Şikayet Et
    işte bu m.gezen gibilerin anladığı, zannettiği AKIL ve ÇAĞDAŞLIK. gülüyoruz dalga geçiyoruz ama bu adam Türkiye Cumhuriyeti nin ANAMUHALEFET partisinin başkanı Yani Türkiye yi yönetmeye T.C Başbakan ı olmaya aday olan kişi Bu resmen ağlanılacak bir durum Kendi kongresinde yaşanan kepazelikler kendi oyunu bile kullanamaması her söze acaba demeden balıklama dalıp burnunu toslaması peynir ekmek yer gibi yalan konuşması karşısındaki herkesi aptal sanması ve bu son ucube hareketi Yazık bu ülkeye gerçekten Ve bu garip adamın peşinden giden buna inanan milyonlarca insan var
    Cevapla
  • özkna taşar 13 yıl önce Şikayet Et
    gülmekten kırıldım. Seçimde zaferle çıkacak kılıçtaroğlu göreceksiziniz(!) Bu millet kendisini güldüreni çok sever!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'