CHP'li Gürsel Tekin'in, MHP kehaneti

MHP'de Bahçeli'nin en yakın 10 adamımın istifa etmesine neden olan kasetleri değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e göre, bu kasetler MHP'nin oyunu artıracak.

CHP'li Gürsel Tekin'in, MHP kehaneti
CHP'li Gürsel Tekin'in, MHP kehaneti
GİRİŞ 26.05.2011 08:17 GÜNCELLEME 26.05.2011 08:17
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin: "Göreceksiniz bu kasetler MHP’nin oyunu artıracaktır."

Posta Gazetesi'ne konuşan Gürsel Tekin, MHP'yi sarsan kaset skandallarını değerlendirdi: "Kim için çıkarsa çıksın böyle tezgahlar alçaklıktır. İnsanların özel hayatlarına yönelik bu komploları herkes kınamalıdır. Tabi sadece bu görüntüleri çekip, şantaj yapmak değil. Bunları siyaset malzemesi yapmak da alçaklıktır. Ve toplumda hiçbir karşılığı da yoktur. Ve göreceksiniz bu kasetler MHP’nin oyunu artıracaktır. MHP’nin küskün seçmenleri vardı. Şimdi o seçmen partilerine karşı başlatılan bu karalama kampanyasına karşı yeniden MHP’ye dönüyor."

YORUMLAR 35
  • abdullah erol 12 yıl önce Şikayet Et
    MHP ile CHP'nin Kardeşliği. Birbirlerine karşı o kdar şefkatliler ki insanın gözleri yaşarıyor. Birbirlerine olan sevgi dillere destan.
    Cevapla
  • sadet oğuz 12 yıl önce Şikayet Et
    erkek parti. erkek partinin erken milletvekilleri ee erkek adamlar ya ...artarmı oyları artar...bu çok masum olayları basına yansıtan ahlaksız dimi ama alalla
    Cevapla
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    GÜRSEL TEKİN GİBİ KOMÜNİST KÖKENLİ BİR ADAYLA, ÖZERKLİK İSTEYEN KILIÇDARLA CHP OY ALAMAZ. Boşver Tekin, yol yakınken bu milletin önünde istifa edin. Bu millet Marksist Leninist politikaları, söylemleri kaldırmaz. Biz maneviyat özgürlüğü istiyoruz, Chp de bunu bu kafayla asla veremez. Siz gidin, yerinize maneviyatlı bir ekip gelsin, o zaman Chpye oy veririz. AMA GÜRSEL TEKİN BU PARTİDE OLDUĞU SÜRECE MARKSİST LENİNİST DAMGA CHPNİN BÖĞRÜNE YAPIŞMIŞTIR. ASLA OY VERMEYİZ BU YAPIYA.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    İMAM NİKAHI (ASLI DİNİ NİKAH). İslamın öngördügü nikahtan gaye Allah rızasına uygun bir evliliği cümle aleme duyurmaktır.Meşruiyetini de buradan alır.Yoksa "Sadece senle ben bilelim,kimse duymasın,aramızda kalsın dışarı sızmasın..."gibi bir garabet İslamı değil kendimizi kandırmak olur.
    Cevapla
  • ziya retçi 12 yıl önce Şikayet Et
    imam nikahı(!). temel, kan revan içinde sigortacıya girmiş. -hafendi! evime çok acele yangın sigortası yaptırmak istiyorum. -tabii beyefendi buyrun oturun ama önce bir çayımızı kahvemizi için. -ne çayı kahvesi be kadın? ev yanıyor evv!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı