Son seçim anketini Altaylı açıkladı

Seçime 12 gün kala son seçim anketini gazetec, Fatih Altaylı açıkladı. Her ay düzenli yapılan ankete göre seçimlere sayılı günler kala partilerin oy oranları şöyle:

Son seçim anketini Altaylı açıkladı
Son seçim anketini Altaylı açıkladı
GİRİŞ 31.05.2011 12:28 GÜNCELLEME 31.05.2011 12:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, iki yıldır her ay düzenli olarak Konsensüs Araştırma Şirketi'ne yaptırdıkları siyasi gündem araştırmasının dün belli olan mayıs ayı verilerini köşesinden açıkladı.

AK PARTİ 48,6

Altaylı, AK Parti, CHP ve MHP'nin oy oranlarını şöyle açıkladı: "Bizim ankete göre AKP 1 ay içerisinde yaklaşık 1 puanlık bir kayıp yaşadı ve 48.6'ya geriledi. CHP ise aynı dönemde oylarını yaklaşık 1 puan artırarak 28.3'e çıkardı. MHP'nin oy oranı ise yüzde 11.5."

KONSENSÜS'ÜN NİSAN ARAŞTIRMASI / GALERİ

Başbakan Erdoğan'ın önceki gün konuk olduğu bir televizyon programında AK Parti'nin oylarını 45-50, CHP'yi 25-30, MHP'yi ise baraja sınır noktada göstermesinin çok doğru verilen olduğunu kaydeden Altaylı, "Siyasi parti liderleri arasında anket sonuçlarını "bire bir" doğru olarak açıklayan ve bunu halkla paylaşan tek kişi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan." diyen Fatih Altaylı, kendi araştırmalarının da bu sonuçlarla örtüştüğünü de kaydetti.

Altaylı'nın yazısının tamamını özgün kaynağından okumak için tıklayınız

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 20
  • Timur 12 yıl önce Şikayet Et
    --. %51,5 olmazsa saymayız demiştik,saymıyoruz netekim, Altaylıya inanamayın
    Cevapla
  • nanik yanciyan 12 yıl önce Şikayet Et
    masrafsız hemde beleş anket. sallar&bağlar şirketine ayaküstü alel acele kişiye özel çok gizli yaptırttığım son yoklama kamuoyu anketini peyderpey açıklıyorum.ehem ühem.bant kaydıdır.akp 18-20m oy yüzde43-47.chp 10-12m oy yüzde25-28.mhp 5-6m oy yüzde11-14.bdp 2-3m oy yüzde5-6.sp.bbp.hasp.dsp.dp.olağan etkileri sürpriz değişimler neden olabilir.tam bu noktada şirketimiz parayı ayrana gazoza yatırıp iflas bayrağını dikmiştir.tek çalışanı mahalli seçimlere kadar süresiz izne çıkmıştır.yapıştır gitsin.
    Cevapla
  • mete doruk 12 yıl önce Şikayet Et
    1. akp uçurmuş.
    Cevapla
  • i.oktar 12 yıl önce Şikayet Et
    Uyanik olalim kardeslerim. ALLAH C.C bizi onlarin eline düsürmesin serrinden korusun Alpaslan can kardesim cok hakli mesele artik particilik deyil buna aldanmayalim bakin onlar nasilda birlesiyor gizliden nasil sinsi fitne planlar yapiyorlar uyanik olmaliyiz bizde birlesmeliyiz sandikta birleselim INSALLAH ülkemiz icin hayirli olur bu secim dua edelim kardeslerim S.A
    Cevapla
  • asuman doğuş 12 yıl önce Şikayet Et
    istıkrar surecek. istikrar sürecek/türkiye büyüyecek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti