Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran pankart

Başbakan Erdoğan, partisinin Rize Stadyumu'ndaki kongresinde konuştu. Stadın her tarafındea Başbakan Erdoğan'la ilgili pankartlar asılıydı. Ancak dev bir pankart Başbakan Erdoğan'ı çok duygulandırdı.

Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran pankart
Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran pankart
GİRİŞ 13.05.2012 12:59 GÜNCELLEME 13.05.2012 13:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dev pankartta, 'Rahat uyu tenzile ana, yiğidin bize emanet' yazılıydı. Annesine olan düşkünlüğüyle bilinen Başbakan Erdoğan O pankartı görünce ağzından şu duygusal sözler döküldü:  'Ben anneler gününü ilk kez annesiz geçireceğim. Anneler gününü rahmetli anamın evinde Rize'de geçireceğim. Allah ondan ve hepimizin annesinde razı olsun, mekanları cennet olsun.'

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Ahmet Özbir 11 yıl önce Şikayet Et
    işte hayırlı evlat işte hayırlı başbakan !... ne mutlu o anaya ki tayyip'im gibi bir evlat dünyaya getirmiş hem kendisi bol bol düa almış hem de tüm türkiye düa etmiş, düa etmeye devam edegelmiş. işte hayırlı evlat böyle olur, sonunda hayırlı bir başbakan o makama oturur ve ülkeyi küresel güç yapıp milleti uçurur. rabbim sizlerden razı olsun, hayırlı evlatlar (tayyip'im gibi yiğitler)'in sayısını bol bol artırsın, hizmet için hayatlarını ortaya koysun.
    Cevapla
  • leyla leyla dolaşıyorum 11 yıl önce Şikayet Et
    ahh yiğidim,. allah sana uzun ömür versin, ayaklarınızı kaydırmasın, güç kuvvet versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı