Memurlara zamda son söz onların

Bakanlar Kurulu, toplu sözleşme görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması durumunda toplanacak Kamu Görevlileri Hakem Kurulu üyelerini belirledi.

Memurlara zamda son söz onların
Memurlara zamda son söz onların
GİRİŞ 21.05.2012 20:36 GÜNCELLEME 22.05.2012 11:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bakanlar Kurulu, Kamu Görevlileri Hakem Kurulu üyelerini belirledi. Buna göre, toplu sözleşme görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması durumunda toplanacak kurula, Sayıştay Başkanı Recai Akyel başkanlık edecek.

Bakanlar Kurulu tarafından memur sendikaları konfederasyonuna gönderilen yazıya göre, Sayıştay Başkanı Akyel'in başkanlığını yapacağı Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun diğer üyeleri şöyle:

-İlhan Hatipoğlu, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü

-Erhan Usta, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı

-Cavit Dağdaş, Hazine Müsteşar Yardımcısı

-Şaban Talaş, Devlet Personel Başkan Yardımcısı 

-Hacı Bayram Tombul, Memur-Sen 

-Hüseyin Rahmi Akyüz, Memur-Sen

-İsmail Koncuk, Türkiye Kamu-Sen

-Ali Kılıç, KESK

-Prof. Dr. Sedat Murat, İstanbul Üniversitesi

-Doç. Dr. Aydın Başbuğ, Gazi Üniversitesi

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • H.İsmail ARSLANTAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    bir kişiye dokuz pul dokuz kişiye bir pul. sanayiciye teşvik, askere gizlice zam, yandaş bürokratlara eşit işe eşit ücret saçmalığı ile iyileştirme; öğretme nlere ve akademisyenlere gelince bütçe dengeleri bozulur.sizin adalet dengeniz bozulmuş. adı da adalet ve kalkınma partisi!!! adalete bak: bir üniversitede bir daire başkanı yardımcı doçentten fazla maaş alsın ve bunun adı da adalet olsun. bu, gelişmemiş beyinlerin adalet anlayışıdır. yorum yapan bazı arakdaşlar meseleyi bilmeden yorum yapıyorlar. efendim akademisyenler ek ders ücreti alıyormuş. bir saatlik ek ders ücreti "11 tl" varın gerisini siz hesap edin. adam 30 saat derse girecek de 20 saat ek ders ücreti alacak. bu zaten her bölüm de mümkün değil, hepi topu da ortalama 26 hafta. hocaları bu ücretlere mahkum ediyorsunuz ya; allah sizi bildiği gibi yapsın. zalimden adalet istemek adalete karşı haksızlıktır.
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    gökhan berrak. öğrenciliğinde inek diye dalga geçtiğin insanlar şu an memur. sende öküz gibi hafta sonu da çalışırsın hafta içi de. sana da ancak 900 lira verirler. zannetme ki memurlar memur doğdu. benim öğrencilik yıllarımda çektiklerimi sen şu an çekiyorsun. devir böyle işliyor.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    helal olsunda ne verirlerse vijdanen bekliyoruz... . allah devletimize milletimize zeval vermesin. aç değiliz açıkta değiliz bizim istediğimiz günün şartlarına uygun bir zam olsun % 5 +5 olsun helal olsun bencede %16 çok fazla ülkede ekmek bulamayanı asgari ücreti düşününce halimize çok şükür.. iş yükünü biraz toparlarlarsa eşit işe eşit ücret uygulanırsa mutlu oluruz. inşallah hayırlısı olur..
    Cevapla
  • canercan 11 yıl önce Şikayet Et
    toki taksitleri. sayın devlet büyüklerimiz toki'ye taksit ödeyenleride düşünerek yüzde oranlarını düşük tutarak memur zammını seyyanen yaparsanız herkezi mutlu edersiniz.
    Cevapla
  • zafer sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kafayla. en fazla 900 lira alırsın.hak aramak sınıf mücadelesi burjuvazi ezilenler emek vs sana anlatsam masal gelir.9 parça elbiseye 45.00 lira ödeyenler, şarabın şişesine 1000 lira bayılanlar ,ultra lüks teknelerde emeğiyle geçinenlerden çalınanlarla gezenler bunlar senin için anlam ifade etmez.biz taşeronlarda kadroya geçsin diye,tersanelerde kimse ölmesin,şantiyelerde elektrikli ısıtıcıdan kimse ölmesin diye imza atalım eylem yapalım siz bizim maaşlarımıza göz dikin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu