Beyaz: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye yazıklar olsun

Burdur Belediyesi Düğün Salonu'nda anayasa değişikliğine dikkat çekmek için Burdur Sivil Toplum Platformu tarafından Milli Anayasa Forumu düzenlendi.

Beyaz: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye yazıklar olsun
Beyaz: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye yazıklar olsun
GİRİŞ 27.05.2012 02:32 GÜNCELLEME 27.05.2012 02:32
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Burdur Belediyesi Düğün Salonu'nda anayasa değişikliğine dikkat çekmek için Burdur Sivil Toplum Platformu tarafından Milli Anayasa Forumu düzenlendi. Foruma CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, Milli Anayasa Forumu Genel Sekreteri Haluk Dural ve TGB Genel Başkanı İlker Yücel konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Zekeriya Beyaz ise Silivri'de yatan sanıkların haksız yere hapis yattıklarını savundu. Beyaz, “Ya biz savaşa mı girdik? Komutanlarımız esir mi oldular. Genelkurmay Başkanımızı 'terörist' diye içeriye koyuyorlar. Yurt sever, vatan sever aydın insanlarımız da hapishanelerde.” dedi.

Tuncay Özkan ve Doğu Perinçek’in suçlarının ne olduğunu bilmediklerini savunan Beyaz, “İsnat edilen suçların hepsinin yalan olduğu ortaya çıktı. Bırakın gideyim diyorlar bırakmıyorlar. Bütün yurtseverler böyle. Onların avukatları ortaya belgeler koyuyorlar. İddia ettikleri suçların sahte olduğu ortaya çıktı. Gizli iftiralarla gizli tanıklarla, vatansever subaylarımız hapiste atılıyorlar.” şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ’YE YAZIKLAR OLSUN"

Üç gün önce bir yasa çıktığını ve bu yasaya muhalefetin ses çıkarmadığını dile getiren Beyaz, şunları söyledi: “Normal kabul ettiler. Bu yasa vatan topraklarının yabancılara satılmasının önünü açıyor. Yani yabancılar 600 dönüm toprak satın alabilecek. Bu kadar araziyi bir Fransız’a satabilecek. On biner gelip satın almaya kalkarlarsa bölge bölge Türkiye’yi verecek. Yazıklar olmasın kahrolsun. Bu kanuna Kılıçdaroğlu seslenmiyor, Bahçeli seslenmiyor. İşte yazıklar olması gereken onlardır. Onlara yazıklar olsun. Buna susanlara yazıklar olsun.”

Konuşmaların ardından konuşmacılara birer plaket verildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 33
  • muhammed yusuf 11 yıl önce Şikayet Et
    28 şubat sürecine iş dayanınca adamın etekleri tutuştu.. 28 şubatta hatırlayalım yok acmendiler yok kalkancılar derken reha muhtar ali kırca denen zevat bu sözde ilahiyatçı(?) zevatı çıkartıp ona buna salça olmalarını zevkle izlerken bize de müslümanlara sövmelerini izlemek düşüyordu. malum devir döndü sap döndü saman döndü şimdi o sapların muhatapları habire çıldırıyor. adam haklı arkadaşlar...
    Cevapla
  • Seyfettin Yigiter 11 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın?. bu adamın isminin önünden ilahiyat kelimesini silin kim alıçam bunu bu adamın elinden yakışmıyo bu munafıga bu o gitsin porno profosorü olsun ahlaksız rezil iblis şeytan ne dersen de
    Cevapla
  • turgay 11 yıl önce Şikayet Et
    remziiii. pala remzi sen onu bunu boşverde konusmana bakılırsa sen o partıye verdigin oyun vebalıni nasıl cekeceksin
    Cevapla
  • MELİKŞAH 11 yıl önce Şikayet Et
    konuşun konuşun. bunlar böyle saçma sapan konuştukça akp puan topluyor. 6 yaşındaki oğlum bile bunu anladı ama bu kıt beyinliler hala anlayamadı. gerçi son dönemde chp akıllandı akp'nin her icraatına olmazzz diye hoplamıyor. chp ve mhp böyle yaptıkça da akp puan kaybediyor. kampanya yapmanıza gerek bile yok sadece susun akp zaten batacak. zaten akp artık akvatan partisine dönüştü bile... bunu erdoğan da farketmiş olmalı ki sürekli eski defterleri kurcalıyor çünkü elinde bahçeli ve kılıçdaroğlundan yeni malzeme gelmiyor. halkın da artık eski teveccühü kalmadı akpye. istisnalar hariç bütün belediyeleri sadece yemekle meşgul, il teşkilatları ihaleciler ve üçkağıtçılarla doldu. milletvekilleri sadece kurumlardaki müteahhid işçilerinin alımıyla meşgul. bu haliyle bu akp bir daha iktidar olamaz. bunları ancak yine hatalarıyla chp ve mhp iktidar yapar.
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    zekooo . yürüü be zekooo iyi sallamışsın yine ,polis evini arayınca da ben bişi yapmadım yeaa diyorsunn:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!