BBP İstanbul'da yeni dönem

BBP İstanbul İl Başkanlığı görevine Fikret Daş'ın atamasının yapıldı.

BBP İstanbul'da yeni dönem
BBP İstanbul'da yeni dönem
GİRİŞ 27.05.2012 15:59 GÜNCELLEME 27.05.2012 15:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bazı MKYK Üyeleri ve İstanbul İl Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, İstanbul İl Başkanlığı görevini yürütmek üzere Fikret Daş'ın atamasının yapıldığını açıkladı.

Destici, Uluslar arası Kültür Başkenti mesabesinde olan büyük bir metropol İstanbulda, BÜYÜK BİRLİK HAREKETİ'nin önemli bir 'alt yapısı' olduğuna işaret ederek atanan İl Başkanını tebrik etti ve Daş'a yeni görevinde başarılar ve hayırlar diledi.

Sivas Merkez doğumlu olan Fikret Daş Gazi Üniversitesi mezunu olup Mali Müşavirlik yapmaktadır.İstanbul İl Başkanlığına atanan Fikret Daş yaptığı konuşmada, Şehit Liderim Muhsin Başkanla beraber uzun yıllar siyaset yapma şerefine nail olmuş birisi olarak onun bize emanet ettiği bu kutlu davayı onun çizgisinden bir milim sapmadan teşkilat mensubu arkadaşlarımla beraber en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar hizmeti geçen herkese teşekkür ederim. Rabbim inşallah bizleri başarılı kılar.

YORUMLAR 3
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    ramazan beye selamla. "her şey akar su insan tarih ve fikir / oluklar çift birinden nur akar birinden kir" diyor ya üstad necip fazıl; yazımında tek harf fakı olan iki partinin nitelik farkı da böyle.fikret beye başarılar dileriz.mesut kardeşe de güldürdüğü için teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • Ramazan Ünal 11 yıl önce Şikayet Et
    mesut şirin kardeşime. kerdeşim bbpy, bdpile mi karıştırıyon bbp demek; muhafazakar milliyetçilik demek kimsenin imanını sorgulamak bize düşmez
    Cevapla
  • MESUT SERİN 11 yıl önce Şikayet Et
    dağda dinle alay edin,. şehirde inşeallah deyin.siz önce iman edin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi