Darbe komisyonu Demirel ve Ecevit'i dinleyecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbe Komisyonu 3 önemli isme davet çıkardı... Darbe Komisyon Sözcüsü İdris Şahin 6 kişi saydığı açıklamada 3 önemli isim var...

Darbe komisyonu Demirel ve Ecevit'i dinleyecek
Darbe komisyonu Demirel ve Ecevit'i dinleyecek
GİRİŞ 30.05.2012 16:43 GÜNCELLEME 30.05.2012 17:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, belirlediği 180 isimden öncelikle Numan Esin, Ahmet Er, Süleyman Demirel, Raşhan Ecevit, Hüsamettin Cindoruk ve Ahmet İsfan'ı dinleyecek.

Komisyon toplantısının ardından TBMM'de bir basın toplantısı yapan komisyon sözcüsü İdris Şahin, kurulan 3 alt komisyondan gelen talepler doğrultusunda 180 isim belirlendiğini ifade etti. TBMM adına 11 uzmanın kurumlarından görevlendirmek üzere isteneceğini de belirten Şahin, "1960, 1971, 1980, 28 şubat, 27 Nisan olmak üzere 3 Alt komisyonlardan toplam 180 isim belirlendi. Bunlardan bazıları ortak isimler bu yüzden öncelikli olarak 6 isim belirlendi. Bu isimler 3 alt komisyonunda dinlemeyi talep ettiği ortak isimler. Bu yüzden öncelikle davet edeceğiz" dedi.

Belirlenen isimlerle önümüzdeki hafta komisyon başkanı Nimet Baş'ın görüşeceğini ifade eden Şahin, "Ortak isimler olduğu için ana komisyonda bilgilerine başvurulacak. İstedikleri zamanda burda yada ikametlerinde kendilerinin bilgilerine başvuracağız" diye konuştu. Şahin, ayrıca komisyonun bir yaptırımı olmadığını hatırlatırken, "Biz millet adına Meclis adına davet edeceğiz. Katılıp katılmamak onların bileceği şeydir" dedi.

(ANKA)

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ahmet salim 11 yıl önce Şikayet Et
    .......!. allah sizi bildiği gibi yapsın.. ne diyelim onca insanın canına kıydınız- ırzına göz diktiniz ve onca ocak yıktınız...
    Cevapla
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    iki elim bu masonların yakalarında olacak..... bu millete yaptıkları kötülüğün haddi hesabı yok. bu dünyada hesap vereceklerini sanmıyorum; yine "dün dündür, bugün bugündür" laflarıyla geçiştirecek. ama ahirette 2 elim yakalarında olacak. dublörü de aynı şekilde, zaten aynı tezgahta yapılmışlar, aynı iple oynatılmışlar ne farkları olabilir ki?
    Cevapla
  • ibrahim caymaz 11 yıl önce Şikayet Et
    gecmişin kötü kaderi. eh nihayet sıra boboya geldi ne kadar mutluyum ifadelerin neticesinde ömür boyu hapse mahkum oldugunu duyarsam dahada mutlu olacagım memleketin gecmiştekı kötü kaderini etkileyen şu şahsı yarglandıgını görmek gecmişin sıkıntılar bir nebze unutmak iyi olur kanatındayım o günler çok yakın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!