Atatürk'ün otopsi fotoğrafları

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün otopsi fotoğrafları yayınlandı. Ünlü koleksiyoncu ve işadamı Muhammet Yüksel'in arşivinden çıkan fotoğrafların çekildiği mekan ise Dolmabahçe Sarayı...

Atatürk'ün otopsi fotoğrafları
Atatürk'ün otopsi fotoğrafları
GİRİŞ 09.06.2012 15:46 GÜNCELLEME 10.11.2012 16:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ankaralı işadamı ve koleksiyoncu Muhammed Yüksel arşivinde bulunan fotoğraflar için, "Elimde Atatürk 'ün kafatasının açıldığı değil, vücudunun açıldığı fotoğrafları var. Atatürk'ü hiç kimse bu şekilde hatırlamasın diye bu fotoğrafları yayınlamadım." dedi. 


"ATATÜRK ÖLDÜRÜLDÜ"

Dün akşam Beyaz TV'ye bağlanarak Atatürk'ün otopsi fotoğraflarını yorumlayan Muhammed Yüksel çok çarpıcı iddia ortaya atarak, Ben Atatürk'ün öldürüldüğüne inanıyorum. Neden bir Cumhurbaşkanı'nın ölüm raporu yayınlanmaz. Bu fotoğraflar elime açıklayamayacağım bir yerden geldi ve bu fotoğraflar Genelkurmay arşivlerinde bile yok." diye konuştu.

"NEDEN ÖLDÜĞÜ NİYE ARAŞTIRILMADI?"

"Peki bu fotoğrafla neden bende neden devletin arşivlerinde değil?" diye soran Yüksel şöyle devam etti: "Oradaki bir doktorun çektiği gizli görüntüler. Biz bunun arşivinden aldık. Ve o doktorun beyanları da var Osmanlıca. Biz o beyanları da çözdürdük. Benim en çok dikkatimi çeken ve beni üzen fotoğraflar bu fotoğraflardır. Devlet Atatürk'ün neden öldürüldüğünü niye araştırmasın? Atatürk bilinçli bir şekilde öldürüldü ve bu araştırılmalı. Çok küçük bir örnek alınarak ölüm nedeni belli olabilir. Doktorun yazısında bir otopsi olduğu ve bu otopsinin gizli olarak yapıldığı yazıyor."

YORUMLAR 19
  • Bilgin. 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir deli kuyuya taş atmış çıkar çıkarabilirsen.
    Cevapla
  • İHSAN BULUT 11 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi.... araştiran hukumet bunuda araştirsin komisyon kursun bakalim ne dicekler.bencede masonlar öldurdu.atatürk masonlarin bu ülkeye zarar verecegini düşünüp mason localarini kapatmiş ve cok buyuk tepki cekmişti masonlar tarafindan.masonlar gercektende bu ülke icin buyuk zarar veririyorlar o zamanlarda şimdilerde ama şimdi atatürk ün yapabilecegini yapacak babayigit göremiyorum...
    Cevapla
  • Erol Cömert 11 yıl önce Şikayet Et
    masonlar bu cinayetin baş sorumlusu ve failidir.... iddianın sahibi osmanlı dönemindeki bir albay -atatürk'ün öldürüldüğünü isim isim ve ayrıntısıyla anlatan kitabı inönü döneminde yasaklanarak toplatılmıştır- iddialar oldukça gerçekti ve çarpıcı. "örneğin; atatürk'ü tedavi eden doktor "x", gazetecilere verdiği bir demeçte: "paşaya küçük ampulleri gösterip, büyüklerini vuruyorduk" dedi ve kimse bu adam ne diyor diye araştırmadı. atatürk ölürken başında 1 tanesi 33. dereceden mason üstadı olmak üzere 7 tane farmason vardı... ve daha neler neler! kendisine 2 defa mason karaso tarafından masonluk teklif edilen m.kemal bu teklifi kabul etmediği gibi, localarını da kapatınca büsbütün bu yapılanmayı karşısına aldı ve atatürk'ü yavaş yavaş zehirleyerek öldürdü bu hainler. atatürkçülük lafta "laiklik laiklik" diye lak lak ötmekle olmuyor beyler. atatürk'ün katillerini araştırana esas adam denir. saygılar!
    Cevapla
  • kaan 11 yıl önce Şikayet Et
    mumyalama fotoğrafını otopsi diye sunmak . atatürk anıt kabire defnedilinceye kadar mumyalanmıştır.bu fotoğrafların otopsiyle alakası yok.mumyalamada iç organlar çıkarılır ve vücuda özel solüsyon sürülür.fotoğraftada solüsyonun izleri görülmekedi.suikast iddasına gelince allah kimsenin başına vermesin ama atatürk sirozdan ölmüştür.yani atatürk ün hastalığı belli..ayrıca tedaviyi düzgün almadığı bilinmekte.ayrıca günümüzde bile karaciğer nakli dışında tedavisi olmayan bi hastalık..bazıları gündem oluşturmaya çalışıyo o kadar..
    Cevapla
  • mustafa yavuz 11 yıl önce Şikayet Et
    m.kemal ömrünün yaklaşık bir yılında tecrit hayatı yaşadı.bu süre içinde rakı içmedi.. rakı içmeyince aldığı kültürün etkisiyle islam dini hakkında farklı şeyler söylemeye başladı.masonlar tarafından öldürttürüldüğünü düşünüyorum.vasiyetnamesi kayıp.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı