AK Parti terörü kökünden kazıyacak

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Hakkari'de hain saldırıyı değerlendirdi: Hainler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklar.

AK Parti terörü kökünden kazıyacak
AK Parti terörü kökünden kazıyacak
GİRİŞ 19.06.2012 13:27 GÜNCELLEME 19.06.2012 13:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, ''Hainler panik halindeler ve ne yapacaklarını bilemez, stratejisi belli olmayan ve neticesi nereye varacağı belli olmayan saldırılarla gündemde kalmaya çalışıyorlar'' dedi.

Memleketi Suluova’ya AK Parti ilçe teşkilatında partilerle görüşen İpek, terör saldırılarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hakkari’de ki şehitlerin ailelerine ve Türkiye’ye baş sağlığı dileyen İpek, şunları söyledi:

''Çok acı bir haber, hainler panik halindeler ve ne yapacaklarını bilemez, stratejisi belli olmayan ve neticesi nereye varacağı belli olmayan saldırılarla gündemde kalmaya çalışıyorlar. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve Türk halkına da baş sağlığı diliyorum. Hainler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklar. Herkes şunu iyi bilsin ki Türkiye güçlendikçe, orta doğuda büyük bir güç olduğunda tüm dünya da dengeler değişecektir. O yüzden terörle ilgili sıkıntıları var Türkiye’nin. Terör sadece içerdeki bir mesele değil, bir çok ayağı olan dışarıdan beslenen bir meseledir. Türkiye’nin büyümesini istemeyenler, büyüdüğü zaman geçmişte olduğu gibi dünyanın tarihini yeniden yazacağımızı iyi bildikleri için bu milletin kardeşliğine el uzatıyorlar. Dünyayı gezdiğimizde şunu net görüyoruz, Ortadoğu'da ve Balkanlar'da insanlar Türkiye'ye umut bağlamışlar. Bunu bilen dış güçler ülkemizin büyümemesi ve dünya da söz sahibi olmaması için terörle bizi güçsüz düşürmeye çalışıyorlar. AK Parti olarak terörü kökünden kazıyacağız. Az bir zaman sonra bu sonuçlanacaktır.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • BEKTAŞ KILIÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    siz geldiğinizde. siz geldiğinizde zaten terör yoktu ki ? ? ?
    Cevapla
  • hamzax 11 yıl önce Şikayet Et
    inşallah...yeterki yapın bu millet sizi baş tacı yapmasını bilir.... durmak ve yılmak yok...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek