İl başkanları: Kurtulmuş'u destekliyoruz

AK Parti'den davet alan Numan Kurtulmuş, partisinin il başkanlarıyla görüştü.

İl başkanları: Kurtulmuş'u destekliyoruz
İl başkanları: Kurtulmuş'u destekliyoruz
GİRİŞ 15.07.2012 17:08 GÜNCELLEME 15.07.2012 23:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a sunduğu 'birleşme' teklifi partide görüşülüyor. Genel Başkan Numan Kurtulmuş, il başkanları ve genel idare kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ortak bir açıklama yapan 76 il başkanı, Kurtulmuş'un arkasında olduklarını açıkladı.

İl başkanlarıyla yaptığı toplantı öncesi açıklama yapan Kurtulmuş, "Bizim derdimiz para pul değil" diye konuştu.

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun istifasını yorumlayan Kurtulmuş, "Eski dostumdur, ne hakkında konuşurum ne de kimseyi konuştururum" dedi.

HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, ''Parti içindeki fikirler olgunlaşma noktasına geldi. İnşallah en kısa zamanda süreç tamamlanacaktır'' dedi. Kurtulmuş, HAS Parti Genel Merkezi'ndeki İl Başkanları Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, sürecin bir karar süreci olmadığını belirterek, il başkanlarıyla 20'şer kişilik gruplar halinde bir araya geldiğini ve herkesin görüşünü aldığını söyledi.

Daha sonra Genel İdare Kurul üyeleriyle toplandıklarını dile getiren Kurtulmuş, ''Aynı şekilde Genel İdare Kurulu'ndaki arkadaşlar da süreçle ilgili görüşlerini ifade etti. Parti içindeki fikirler olgunlaşma noktasına geldi. İnşallah en kısa zamanda süreç tamamlanacaktır'' diye konuştu.

Kurtulmuş, süreçle ilgili bir takvim veremeyeceğine değinerek, ''İstişarelerle bir noktaya geleceğiz. Görüşlerimizi bütün parti mensuplarımızla yetkili organlarımızla ve kamuoyuyla da paylaşıyoruz. Gelişmeler oldukça onları da sizlerle paylaşacağız'' dedi.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 14
  • emrah topuz 11 yıl önce Şikayet Et
    pentagon varsa. illi görüş üzerinde oyun oynanmak istenmektedir. bu oyunları oynamak isteyenlere sesleniyorum. hadi oradan, hadi oradan, hadi oradan. siyonizmin merkezi pentagon varsa unutulmasın ki milli görüş'te var.
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    çok naz aşık usandırır. yeter geleceksen gel gelmiyeceksen gelecekler varrr hasta ediyor beni has nazlar..
    Cevapla
  • Adem Basharman 11 yıl önce Şikayet Et
    saadetin de geçmesi gerekir dp'nin de bbp'nin de. artık merkez sağ birleşmeli. bunun adresi belirdi. lideri de ortada... saadet partisi de dp de büyük oranda tabanını kaybetti. ak partiye destek vermeliler. varsa projeleri ak partiyi düzeltmeliler... ak parti'nin hem milli görüş ruhuna, merhum muhsin reisin hassasiyetine ve dp'nin dengeli siyasetine ihtiyacı var. numan beyi ve sayın başbakanımızı kutluyorum. sade vatandaş olarak teşebbüslerinin hayırla neticelenmesi için duacıyız.
    Cevapla
  • Yusuf Cirit 11 yıl önce Şikayet Et
    gerekeni yaptı.. numan kurtulmuş gerekeni yaptı. bu birleşmeden akparti bişey kazanmayacak. memleket kazanacak. numan bey başbakan ve cumhurbaşkanının eski arkadaşı. hiç bir siyasi görüş farklılığı yokken iki parti gereksizdi. numan bey gereğini yapacaktır. tebrik ederim.
    Cevapla
  • Yusuf Cirit 11 yıl önce Şikayet Et
    onun için mi?numan erdoğan. yargı da gayet usulünce yapılmış bir genel kurulu iptal edip saadet'i geri erbakan hocaya vermişti. yani birleşmenin farkına varıp muhalefet partilerimize can suyu taşıma derdine düşmüştü. er yada geç türkiyede iki parti kalacak.gerisi doğal erimeye girecek. akpartinin oy kaybettiğini savunan arkadaşlar. siz bu tez'i 10 yıldır savunuyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?