Melih Gökçek'in CHP iddiası gerçek oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ortaya attığı iddia gerçek oldu.

Melih Gökçek'in CHP iddiası gerçek oldu
Melih Gökçek'in CHP iddiası gerçek oldu
GİRİŞ 19.07.2012 11:54 GÜNCELLEME 19.07.2012 13:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kendisini 'CHP Uzmanı' olarak adlandıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek , CHP kulislerinden edindiği çok sağlam bir bilgiyi geçtiğimiz günlerde takipçileriyle paylaşmıştı.

GÖKÇEK'İN İDDİASI DOĞRU ÇIKTI

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök 'ün Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi için hazırladığı anahtar listede yer alacağını iddia etmişti. CHP kurultayının ardından Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde Levent Gök'ün de yer alması, Gökçek'in iddiasının doğruluğunu da kanıtlamış oldu.

Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen CHP Kurultayında Levent Gök, Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisini oluşturacak anahtar listesinde yer aldı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN BAŞINA DERT OLURUM" DEMİŞTİ

Gökçek, Levent Gök'ün Parti Meclisi'nde yer alacağına ilişkin iddiasını Twitter hesabından Levent Gök'ün sözlerine de yer vererek şu ifadelerle kamuoyuna duyurmuştu.

"Levent Gök 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun beni merkez karara sokacağı kesin. Bazıları onun yerine benim talip olduğumu söylemişler ama buna inanmaz. Kılıçdaroğlu beni yönetime almamaya cesaret edemez. Bilir ki başına dert olurum. Zaten gayretlerimle de bunu hak ettim' demiş. Bence Kemal Kılıçdaroğlu Levent'i tercih edecek. Çünkü Kılıçdaroğlu, Levent'in gürültüsünden çekinir ve korkar. Göreceksiniz Levent merkez kararda. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Bahadır GENÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    evet haklısınız. sayın melih beye arada bakıyorum sosyal ortamda da haklılar ya hep laf atıyor! ama öyle doğru öyle okkalı laflar ki nasıl zorlarına gidiyor nasılllll :) gerçekler acıdır kızılcıklar. takım tutmaya devam edin siz. her haltınıza kulp bulup, göz yumun. başkanın o ergen dediğiniz lafları "chp yüzü" demekki ergen partisi bu arkadaş, o bile olamaz da neyse....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    kızıldeniz?... ...dünyaya dar bir pencereden bakan ulusalcı zihniyet olduğun belli? m.gökçek ile ankara çok değişti? eski ankarayı bilenler şimdiki arasındaki farkı görür ama ne yazıkki bir siz göremiyorsunuz? çünkü kalp gözleriniz kapalı?.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 11 yıl önce Şikayet Et
    seri sonu partisi mi bu.... pm ye almazsa beni ,başına bela olurum diyor levent gök...bay kemal de pm ye alıyor onu,başıma bela olmasın diye...pm böyle tehdit ve şantajlarla oluştu ise, yakında birbirlerini yerler bunlar...
    Cevapla
  • kizildeniz 11 yıl önce Şikayet Et
    baskan bi arada ankara ile ilgilen.... bos zamanlarini ankara icin harcayan baskanin asli isinin chp olmasi cok iyi... kisi bildigi isi yapmali... numan bey bile basbakan adayi iken senin ankarada chp uzmani olarak kalmanda senin becerin bea...
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler başkan. melih gökçek - velev ki hiç bir iş yapmıyor olsun- chp ve ona yakın çevrelerin ipliklerini pazara çıkarma, maskelerini sıyırma profesörü olduğu ve milleti uyandırdığı için her türlü takdiri ve alkışı hakkediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...