Düzce'de Ak Partiye katılım

AK Parti Düzce Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda, HAS Parti'nin kapatılması ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın partisinden istifası ile AK Parti'ye geçmeleri nedeni ile rozet takma töreni gerçekleştirildi. 8 isim AK Parti'ye katılarak yeni rozetlerini yakalarına taktılar.

Düzce'de Ak Partiye katılım
Düzce'de Ak Partiye katılım
GİRİŞ 08.10.2012 12:14 GÜNCELLEME 08.10.2012 12:14

AK Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Divan toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Düzce İl Koordinatör Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, ilçe belediye başkanları, parti yönetimi ve partililer katıldı.

Divan toplantısında açılış konuşması yapan Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti'nin 10 yıldır iktidar olduğunu belirterek, "Her dönem ayrı bir şevk ve heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Her dönem yoğun bir gündemle çalışıyoruz. Başarıyı yakalıyoruz. Bu sadece bizim başarımız değildir. Bu sandık görevlisinden, il başkanına kadar, oradan da Genel Merkezimize kadar herkesin başarısıdır. Bu sebeple AK Parti'nin hem güveni hem taraftarları her geçen gün artmaktadır" dedi.   Konuşmanın ardından HAS Parti'nin kapanması ile birlikte AK Parti'ye geçen HAS Parti eski İl Başkanı Halil Aydın, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, HAS Parti eski İl Başkanı Selahattin Aydın, Cumayeri Belediye Meclis Üyesi Şahin Yıldız, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Beyköy Belediye Meclis Üyeleri Abdurrahman Kul, Mehmet Aybenli ile Hüseyin Arslan'a AK Parti rozeti takıldı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi