Hakan Şükür: 'Millet seni sildi' diyen arkadaşlar...

Eski AK Partili milletvekili Hakan Şükür eleştirilere tepki verdi.

Hakan Şükür: 'Millet seni sildi' diyen arkadaşlar...
Hakan Şükür: 'Millet seni sildi' diyen arkadaşlar...
GİRİŞ 19.04.2014 08:57 GÜNCELLEME 19.04.2014 10:07
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'ün attığı tweet dikkat çekti.

Şükür, tweetinde "Millette seni sildi, unuttu" diyen arkadaşlar; Allah silmesin, unutmasın da, millet yine hatırlar. Zaman herşeyin ilacı...'' diye yazdı.

YORUMLAR 39
  • MUSTAFA AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    HA MİLLET GERİ ZEKALI DİYORSUN. benim yaptığım hainlikleri unutur diyorsun.sen hakikaten silindin.çok silik bir insanmışsın.
    Cevapla
  • salim aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    zaman. zamanın ilaç olduğunu söylüyor, gazeteyle beraber ne veriyorlar size. tamamen haşhaşi bunlar . yazık yazık beyinlerini yıkamışlar.
    Cevapla
  • Hakan Turan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayret arkadaş.. O kadar dinleme yaptınız, hükumet aleyhinde, Sayın Başbakanım aleyhinde elle tutulur bir şey çıkaramadınız ortaya. Hep montaj, hep algı yönetimi, hep yargı/emniyet tuzakları. Aslında bu insanların ne kadar temiz olduğunun apaçık göstergesidir bu. Sen hala papağan gibi tekrar et, yok efendim "siz benim bildiklerimi bilseydiniz", "Millet unutsun, yeter ki Allah unutmasın" vs vs. Rabbim koruyor, siz hala anlayamadınız. Onu koruyarak, müminleri sizin gibi belalardan, CeHaPe gibi müsibetlerden, afetlerden koruyor, Elhamdulillah. Bunca insanın duası var arkasında. Sizin bedduanız etki eder mi ona hiç.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Millet Vatana ihanet edenleri hiç unutmaz!!!!!!!!!. ....bunu beyninize yazın!?....
    Cevapla
  • İsa Yatar 9 yıl önce Şikayet Et
    onurluysan... ya hakan şükür bıktık senin bu tarz konuşmalarından zamanla hatırlarlar,zamanla ortaya çıkar ne bu zaman zaman diline dolamışsın sen hangi partiden seçildin kardeşim ak partiden bağımsız mı seçildin?hayır..... bir kere onurlu biriysen milletvekilliğinden istifa edeceksin sonra bağımsız mı aday olursun o hoca dediğin hocalıktan bir haber zat parti kurar ordan mı seçilirsin keyfin bilir ama şu an istifa et bakalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama